SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valorant Mastersin promovideolla yllättävä logomoka
  • Saara
    R

Valorant Mastersin promovideolla yllättävä logomoka

julkaistu: 13.07.2022 14:32

Riot Games käytti Valorant Masters: Copenhagen -tapahtuman promovideossa väärää logoa Acendin kohdalla, mistä joukkueen apuvalmentaja Milan “Milan” de Meij huomautti Twitterissä.

Tusinan verran joukkueita on kokoontunut Kööpenhaminaan vuoden viimeiseen Valorant Masters -tapahtumaan, joka on tiimien viimeinen tilaisuus kerryttää VCT Circuit -pisteitään ennen syyskuisia mestaruuskisoja.

Tapansa mukaan Riot on askarrellut videoita tapahtuman mainostamiseksi ja hehkuttamiseksi. Ensimmäinen tunnelmaa nostattava video julkaistiin tapahtuman alkaessa pari päivää sitten, mutta filmistä löytyikin melkoinen moka.

Vaikka Acend ei kilpailekaan nyt Kööpenhaminassa, videolla haluttiin kunnioittaa sen viimevuotista Valorant Champions -voittoa. E-urheiluorganisaatiota videolla edustavassa patsaassa vain oli ihan väärän näköinen logo. Apuvalkku Milan toi kämmin piikitellen esiin Twitterissä, ja sai fanit epäuskoisen huvittuneisuuden valtaan.

“Lol, joku menettää työnsä tänä iltana”, ounasteli eräs fani.

Ilmeisesti käytetty logo kuuluu Ascent Esportsille, joka ei edes kilpaile Valorantissa. On aika ihmeellistä, että moinen möhläys on päässyt videolle asti, mutta kaipa sen vielä ehtii korjata. Kööpenhaminan mestaruuskarsinnat jatkuvat ensi viikon loppuun saakka.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Riot Games / Acend