SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Kilpapelijoukkueen uusi logo naurattaa ja itkettää – Tehty Paintilla?
  • Saara
    R

Kilpapelijoukkueen uusi logo naurattaa ja itkettää – Tehty Paintilla?

julkaistu: 18.01.2023 13:25

Taiwanilais-kanadalainen striimaaja Jeremy “Disguised Toast” Wang perusti vuoden alkajaisiksi oman Valorant-joukkueen. DSG-nimellä kulkeva ryhmä lunasti heti odotukset varmistamalla paikan NA Challengers -mittelöistä, mutta erityisen ihastuksissaan fanit ovat olleet tiimin logosta.

Hitiksi intternetsissä noussut logo näyttää pikaiselta Paint-vedokselta. Eeppisten ja grafiikoiltaan viimeisen päälle mietittyjen e-urheilulogojen joukossa luomus on hymyilyttävä poikkeus.

Kun tärkeä matsi Oxygen Esportsia vastaan oli voitettu, Disguised Toast otaksui Twitterissä, että varmaan olisi aiheellista kehittää tiimille uusi logo.

Kommentti keräsi useampia enemmän ja vähemmän läpällä heitettyjä ehdotuksia; tietenkin myös tekoäly osallistui taiteiluun. Hurjan monessa vastauksessa oltiin kuitenkin sitä mieltä, että logo on aivan mainio sellaisena kuin se nyt on. Taattua Disguised Toast -tyyliä jos jotakin!

– Haluan vain sanoa, että tämä on e-urheilun historian upein logo, eikä sitä pidä koskaan muuttaa, ilmaisi muuan fani Redditissä.

I just wanna say this is the greatest logo in the history of esports and it should never be changed from ValorantCompetitive

Logon ja bannerin yksinkertaisuus on viehättänyt DSG:n ystäviä siinä määrin, että moni toivoo voivansa ostaa sen koristamia kannatustuotteita, vaikka kuvaa sitten päivitettäisiinkin. Sillä, kuten moni fani myöntää, ammattimaisten joukkueiden kylmä ja raaka maailma saattaa vaatia kasvavalta brändiltä markkinointiystävällisempää, aikuismaisempaa tunnuskuvaa.

Lähde: Fragster.com Kansikuva: DSG