SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valorant-joukkue joutuu vaihtamaan nimensä – tekijänoikeus Nintendolla
  • Saara
    R

Valorant-joukkue joutuu vaihtamaan nimensä – tekijänoikeus Nintendolla

julkaistu: 28.01.2023 23:35

Valorant-joukkue Squirtle Squad joutuu vaihtamaan nimensä, koska Pokémoniin viittaavan nimen tekijänoikeudet ovat Nintendolla. Vapaista agenteista koostuvan tiimin on päätettävä uusi nimi ennen Pohjois-Amerikan liigan alkua.

Challengers League -paikka irtosi Last Chance -karsintojen kautta. Ryhmä koostuu aiemmin eri seuroissa vaikuttaneista kyvyistä, kuten Peter “Governor” No ja Matthew “WeDid” Suchan. Se on pyörinyt Pohjois-Amerikan avoimissa kisoissa parisen vuotta.

Governor twiittasi torstaina, että Riot Gamesilta on tullut kehotus pistää nimi vaihtoon tai tulee huutia Nintendolta. Valorant-yhteisöä kannustettiin ryhtymään luoviksi ja ehdottelemaan nimiä: paras twiittiin tullut ehdotus tullaan lopulta valitsemaan.

Ehdotuksia alkoikin heti sadella. Osa niistä kiertää tekijänoikeusongelman muuttamatta tiiminimen mielikuvaa: Turtle Troop, Blast-boyz, Blue turtle enjoyers. Vitsiniekat ehdottivat nimiä, joista saisi hassuleita lyhenteitä, kuten Protecting Our Own.

Anthony “Okeanos” Nguyenin ehdotus oli Moist eSports. Tällä hän tarkoitti houkutella tiimiä Moist Cr1TiKalin perustaman, sisällöntuottajien omistaman organisaation alle. Osaomistaja Ludwig Ahgren on jo aiemmin vihjaissut aikeistaan hankkia Valorant-joukkue. Kohti menestystä porhaltava toistaiseksi-Squirtle Squad on varsin mielenkiintoinen vaihtoehto.

North American Challengers League alkaa ensimmäinen helmikuuta, joten vielä on muutama päivä aikaa ennen kuin uusi nimi on lyötävä lukkoon.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Nintendo / Riot Games