SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
VALORANT Champions Tour palaa Islantiin!
  • Saara
    R

VALORANT Champions Tour palaa Islantiin!

julkaistu: 22.02.2022 22:06

Nyt se on virallista, VALORANT Champions Tour palaa Islantiin! Vuoden 2022 ensimmäinen Masters-osakilpailu järjestetään Reykjavikissa 10.-24. huhtikuuta.

Ensi-ilmoitus nähtiin kiinalaisten Twitterissä eli Weibossa, mutta äkkiäkös se käännettiin mandariinista englanniksi länsimaisen yleisön tietouteen. Reykjavikin-kisat järjestetään offline-turnauksena, vaikka livetapahtumien järjestäminen onkin tärkeä päämäärä koronapandemian kurimuksessa. Riot Games on kuitenkin todennut Islannin ihanteelliseksi paikaksi järjestää verkon välityksellä lähetettäviä kisoja.

Eristyneessä saarivaltiossa on tälläkin hetkellä useita muita maita paremmat mahdollisuudet järjestää isoja tapahtumia rajoitusten puitteissa. Hyvät suhteet ja yhteydet Islannin päähän on jo luotu viimevuotisen Masters 2 -turnauksen tiimoilta. Islanti onkin ensimmäinen maa, joka on isännöinyt offline-kilpailuja, vaikka Masters 1 järjestettiin myös verkossa viime vuonna.

Lisäksi Greenwichin aikavyöhyke tekee kisojen seuraamisen vaivattomaksi mahdollisimman monelle fanille ilman että täytyy kiepauttaa koko päivärytmi uusiksi.

Kevään offline-VCT-lähtölaukausta odotellessa!

Lähde: esports.com
Kansikuva: Riot Games