SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
“Välillä haluaisin lopettaa heti” – CS-legenda vihjailee eläköityvänsä
  • Saara
    R

“Välillä haluaisin lopettaa heti” – CS-legenda vihjailee eläköityvänsä

julkaistu: 11.10.2022 20:35

Gabriel “FalleN” Toledo kuuluu Counter-Striken tunnetuimpiin naamoihin, mutta ennen pitkää koittaa päivä, jolloin hänenkin hiirikätensä pääsee lepäämään.

Joukkueensa Imperialin napattua paikan IEM Rio Major -turnauksesta FalleN avasi lehdistölle tulevaisuudensuunnitelmiaan. 31-vuotias brasilialainen totesi eläköitymisen lähestyvän vääjäämättä.

– En tarkkaan tiedä, milloin lopetan. Aikeeni on lopettaa ensi vuoden lopussa, mutta välillä haluaisin lopettaa heti, FalleN aprikoi.

Ensisijainen syy eläkkeelle läksimiseen on ansioituneen pelaajan henkilökohtainen elämä. Hän on ollut melkein kymmenen vuotta jatkuvasti tien päällä, joten aikaa esimerkiksi toteuttaa suunnitelmia tyttöystävän kanssa ei ole pahemmin ollut.

– Rakastan CS:ää, rakastan pelaamista, mutta hinta vain on liian kova, FalleN lisäsi.

Toistaiseksi CS:GO on vielä hänen ykkösprioriteettinsa, mutta piakkoin hän tahtoo panostaa perhesuhteisiinsa.

FalleNille ja Imperial Esportsille IEM Rio saattaa olla jopa uran tärkein turnaus – jättitapahtuma niin pelaajan kuin joukkueen kotimaassa.

– En ole eläissäni ollut näin tunteikas mistään turnauksesta, ja tämä voitto on kokemistani suurin, FalleN hehkutti viitaten jälkimmäisellä Major-paikan tuoneisiin karsintoihin.

Riossa FalleN joukkueineen kohtaa Vitalityn avausottelussa 31. lokakuuta.

Lähde: Dexerto Kansikuva: PGL