SEURAA MEITÄ:
×

BLAST.tv Paris Major 2023

ETUSIVU / BLAST.tv Paris Major 2023
Vaikeaksi menee: NiP otti Navilta selkään, brittiyllättäjä antoi ENCElle satikutia
  • Perttu
    Leinonen

Vaikeaksi menee: NiP otti Navilta selkään, brittiyllättäjä antoi ENCElle satikutia

julkaistu: 14.05.2023 15:30

Sunnuntai alkoi Pariisin Blast.tv majoreilla suomalaisittain mollivoittoisesti, kun ensin Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama Ninjas in Pyjamas taipui Natus Vinceren käsittelyssä 9–16 ja heti perään suomalaisorganisaatio ENCE kärsi yllätystappion Into The Breachille 7–16. ENCE ja NIP ajautuvat tappioiden myötä pelaamaan huomenna 1-2 saldolla pelaavien joukkueiden joukkoon. Molemmat ovat majoreilla vastedes pakkovoiton edessä, tai kotimatka kutsuu.

Navin ja NIP:n välisessä ottelussa kartaksi valikoitui Overpass. Ukrainalaisjoukkue Navi karkasi CT-puolikkaallaan 11-4 johtoasemaan, joka osottautui liian suureksi eroksi kuroa umpeen Virolaisen joukoille. Loppulukemiksi kirjattiin taululle lopulta 9–16. Oleksandr “s1mple” Kostyliev oli jälleen omalla tasollaan paukutellen karttaan komean tilastorivin 23-12 (tapot-kuolemat) ja ratingiksi 1.53.

ENCE sai puolestaan shokkihoitoa brittiläiseltä Into The Breachilta Vertigossa 7–16. Legends Stagen “heittopussiksi” povattu ITB on osoittanut Pariisissa jo monet epäilijät vääriksi. Eilen voitto FaZe Clan:sta ja tänään perään voitto ENCE:stä ovat siivittäneet brittijoukkueen voiton päähän Champions Stagesta eli majoreiden pudotuspeleistä.

Sunnuntai-iltaan mahtuu vielä rutkasti draamaa ja jännitystä, kun turnauksen ennakkosuosikkeihin lukeutuvat FaZe Clan ja G2 pelaavat 0-2 saldolla pelaavien joukkueiden otteluissa 19:30 alkaen. FaZe kohtaa puolalaisen 9INE:n ja G2 brasialaisen FURIAn, joten molemmilla huippujoukkueilla riittää haastetta sunnuntaina. Pariisin turnaus uhkaa jäädä molempien osalta pannukakuksi.

Näet matsit Pelaajatcomin Twitch-kanavan kautta.

Kuva: BLAST