SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Uutuuspeli Icarus herätti henkiin yli 60 000 hahmoa
  • Saara
    R

Uutuuspeli Icarus herätti henkiin yli 60 000 hahmoa

julkaistu: 24.12.2021 14:30

Kolmisen viikkoa sitten julkaistiin uusi selviytymispeli Icarus, jossa kamppaillaan aikaa vastaan maankaltaisella planeetalla. Nyt peliin on julkaistu korjaustiedosto, joka herätti henkiin kaikki tähän mennessä pysyvästi kuolleet pelaajat.

Icarus-planeetalla ei hätä nimittäin ole tämän näköinen vielä nälkä-, jano- tai tukehtumiskuoleman taikka loukkaantumisesta johtuvan hengenlähdön kohdatessa. Aina voi palata takaisin tapahtumapaikalle, kerätä kamppeensa ja jatkaa peliä. Vielä parempi tilanne, jos joukkuetoverit elvyttävät paikan päällä.

Yhteistyöpelissä keräillään resursseja ja suoritetaan tehtäviä. Elävä planeetta villieläimineen laittaa kapuloita rattaisiin, jottei tehtävästä suoriutuminen ja pako takaisin avaruusasemalle olisi aivan helppoa. Jos tässä epäonnistuu, aika loppuu ja missio on täyttymättä, seuraa se varsinainen, lopullinen tuonela eli hahmo poistetaan pelistä kokonaan.

Nyt kehittäjä RocketWerkz on siis kuitenkin päättänyt antaa kuolleille hahmoille uuden mahdollisuuden. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään pysyvä ominaisuus, vaan kertaluontoinen myönnytys uuden pelin tekijöiltä. Kehittäjät ovat todenneet, että lukuisat bugit ja käynnistyshäiriöt ovat hieman epäreilusti eliminoineet pelaajia, joten on kohtuullista hyvittää tämä.

Lisäksi kaikki eivät ole hoksanneet, että kello tikittää jatkuvasti, vaikkei pelaisikaan aktiivisesti, ja että sen loppumisesta seuraa  kanttuvei. Pelinkehittäjät havaitsivat tässä parantamisen varaa omassa viestinnässään.

Vaikka ylösnousemus liittyy enemmän pääsiäiseen, tämä on nyt eräänlainen joululahja Icaruksen pelaajille. Henkiin herätettiin tällä viikolla runsaat 60 000 hahmoa.

Icaruksen Discord-kanavalla on mahdollista keskustella pelin tekijöiden kanssa sen tulevaisuudesta ja esimerkiksi siitä, kuinka tällainen korjausliike oli teknisesti mahdollinen.

Lähde: GINX Esports TV
Kansikuva: RocketWerkz

Tuoreimmat uutiset: