SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Uutispaukku! HAVU penkittää Jemi “jemi” Mäkisen – tuttu nimi paikkaamaan
  • Sauli
    Rautiainen

Uutispaukku! HAVU penkittää Jemi “jemi” Mäkisen – tuttu nimi paikkaamaan

julkaistu: 13.06.2021 16:42

Suomalainen CS:GO-joukkue HAVU ilmoitti tänään penkittävänsä Jemi “jemi” Mäkisen. Joukkueen valmentaja Taneli “disturbed” Veikkola astuu Mäkisen saappaisiin toistaiseksi, kun joukkue etsii uutta viidettä pelaajaa.

Syyksi penkitykseen HAVU kertoo viimeaikaiset heikot tulokset.

“Viimeisen parin kuukauden aikana tulokset eivät ole olleet sitä mitä olemme tavoitelleet. On ollut erittäin vaikeaa löytää sama taso, mikä HAVUlla oli alkuvuonna ja nyt on aika etsiä uusia vaihtoehtoja”, kertoo joukkueen valmentaja Disturbed HAVUn julkaisemassa tiedotteessa.

HAVU nousi keväällä parhaimmillaan maailman ranking-sijalle 14. voittaessaan muun muassa Snow Sweet Snow 2 -turnauksen ja tullessaan toiseksi Pinnacle Cup -turnauksessa.

Viimeisen parin kuukauden aikana joukkue on kuitenkin tippunut maailmanlistalla sijalle 22. ja takana on useampi pettymys viimeaikaisissa turnauksissa.

Joukkueen pelaajista penkitetty Mäkinen sai HAVU aikanaan vain 0.94 ratingin, joten penkitys ei tule varsinaisena yllätyksenä.

Uuden viidennen pelaajan HAVU ilmoittaa lähitulevaisuudessa. Disturbed paikkaa jemiä heti huomenna, kun joukkue kohtaa suomalaisorganisaatio ENCEn Funspark ULTI 2021 pudotuspeleissä.

Kuva: HAVU

Tuoreimmat uutiset: