SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Uusitun ENCE:n matka CS-huipputurnauksessa tyssäsi alkulohkoon
  • Perttu
    Leinonen

Uusitun ENCE:n matka CS-huipputurnauksessa tyssäsi alkulohkoon

julkaistu: 06.06.2024 19:53

Reilu viikko sitten Counter-Strike 2 -joukkueensa kokoonpanoaan muokkaamaan päätynyt suomalaisorganisaatio ENCE jatkoi tänään matkaansa Yalla Compass 2024 -turnauksessa. Abu Dhabissa pelattavan LAN-turnauksen toinen päivä muodostui ENCE:lle vaikeaksi, kun se hävisi molemmat päivän ottelunsa.

Samalla varmistui se, että ENCE:ä ei nähdä 400 000 dollarin palkintopotilla varustetun turnauksen pudotuspeleissä.

Paavo “podi” Heiskasen ja Viktor “sdy” Orudzhevin joukkueeseensa lisännyt ENCE hävisi turnauksen toisena päivänä kahdelle tanskalaisjoukkueelle. Päivän ensimmäisessä ottelussa Astralis oli tyly vastustaja Miragessa, kun se nuiji ENCE:n maanrakoon 13-3 lukemin.

Ainoastaan 19-vuotias suomalainen Podi päätti Astralis-ottelun ENCE-pelaajista yli 1.00 ratingilla.

ENCE:n turnauksen viimeiseksi jääneessä ottelussa suomalaisvalmentaja Eetu “sAw” Sahan käskyttämä Heroic kaatoi ENCE:n puolestaan Dust2:ssa 13-7.

Ensimmäistä huipputason LAN-turnausta pelannut Heiskanen oli myös päivän toisessa ottelussa joukkueensa paras pelaaja. Podi päätti Heroic-ottelun tilastoilla 17-15 (tapot-kuolemat) ja ratingilla 1.30.

ENCE kaatoi A-lohkossa siis ainoastaan Sashin ja jäi näin ollen lohkonsa viimeiseksi. Myöskään Sahan valmentamaa Heroicia ei nähdä turnauksen pudotuspeleissä.

Heroic kaatoi lohkovaiheessa ENCE:n lisäksi ainoastaan Sashin ja näin suomalaistoivot jäivät molemmat lohkovaiheeseen.

Kuva: PGL Lähde: HLTV