SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Uusittu Torbjörn pelattavissa Overwatchin testiserverillä
  • Atte
    Leppänen

Uusittu Torbjörn pelattavissa Overwatchin testiserverillä

julkaistu: 23.09.2018 18:02

Overwatchin PTR-testiserveri sai perjantaina päivityksen, joka toi mukanaan  paljon puhutun uudistuneen Torbjörnin, merkittäviä buffeja Pharahille sekä muita pienempiä uudistuksia ja bugikorjauksia.

Länsinaapurimme pieni suuri mies Torbjörn koki suuria muutoksia, joiden tarkoituksena on tehdä hänestä hyväksyttävämpi valinta sekä hyökkäys- että puolustuseriin. Nyt hahmo ampuu ja lataa aseensa hieman nopeammin ja kykenee heittämään turrettiaan sen sijaan, että rakentaisi sen vain jalkojensa juureen. Torbjörn saa myös kokonaan uuden kyvyn “Overloadin”, joka tuo tälle pienen lisäpanssarin ja lisää hahmon liikkumis- ja ampumisnopeutta. Myös hahmon ultimate-kyky “Molten Core” koki uudistuksen ja antaa Torbjörnin levittää aseestaan sulaa magmaa pelikentälle vaikeuttaen vastustajiensa liikkumista.

Pharah puolestaan sai siunauksen melko anteliaiden buffausten muodossa. Nyt Pharah ampuu hieman nopeammin ja Concussive Blast -kyvyn latausaikaa on laskettu jopa kolmella sekunnilla. Myös suorista osumista koituvaa vahinkoa on hieman nostettu, kun taas vastaavasti epäsuoraa vahinkoa on hieman laskettu.

Pharahin kokemat uudistukset ovat varmasti omiaan kiristämään Brigitte-mainien hermoja, varsinkin, kun kyseisen hahmon kilven kestävyyttä laskettiin 600 pisteestä aina 500 pisteeseen. Myös McCreen Combat Rollin latausaikaa laskettiin kahdella sekunnilla, ja sekä Soldier 76:n että Orisan aseiden hajontaa on tiivistetty.

Kattavampi lista päivityksen tuomista uudistuksista löytyy Overwatchin virallisilta foorumeilta.