SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Uusiin hommiin! CS:GO:sta Valorantiin vaihtanut tähti lopettaa kilpauransa
  • Saara
    R

Uusiin hommiin! CS:GO:sta Valorantiin vaihtanut tähti lopettaa kilpauransa

julkaistu: 16.04.2022 18:00

Advertisement

100Thieves tiedotti tällä viikolla, että heidän Valorant-joukkueensa kapteeni Hiko vetäytyy kilpauralta. Jatkossa hänen heiniään organisaatiossa tulee olemaan sisällöntuotanto.

Somessakin suosittu Hiko oli olennainen palanen 100T:n nousussa pitkin Pohjois-Amerikkalaista Valorant-skeneä. Koko Valorant-puoli organisaatiossa alkoi hänen nimittämisellään joukkueen kapteeniksi kesällä 2020. Siitä lähtien Hiko on ollut ja pysynyt, kun muu kokoonpano on muuttanut muotoaan. Viime syksynä joukkue ylsi kolmannelle sijalle VCT Mastersissa Berliinissä.

“Hiko on ollut monumentaalinen osa Valorant-ohjelmaamme”, 100Thievesin toimitusjohtaja Matthew “Nadeshot” Haag lausui tiedotteessa.

Hiko muistetaan myös ajastaan CS:GO:n parissa, jossa hän edusti muun muassa Liquidia vuosina 2015-2017. Hiko valittiin myös HLTV:n Top 20 -listalle vuonna 2013.

Nyt 100T:n Valorant-tiimissä ovat enää Sean “bang” Bezerra and Peter “Asuna” Mazuryk. Tämänhetkisen tiedon mukaan mukaan olisivat liittymässä SoaRista Brenden “stellar” McGrath, Built by Gamers -tiimissä aiemmin pelannut William Cheng sekä Rise-joukkueen Derrek Ha.

Lähde: Dot Esports I Kansikuva: 100 Thieves / Twitter