SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Uusia livetapahtumia Overwatch Contendersiin
  • Atte
    Leppänen

Uusia livetapahtumia Overwatch Contendersiin

julkaistu: 17.01.2019 13:45

Blizzard uutisoi eilen, että vuoden 2019 Overwatch Contenders -turnaussarja tulee sisältämään uudenlaisia livetapahtumia. Tiedotteessaan Blizzard esitteli kolme uutta livetapahtumaa, jotka ovat Pacific Showdown, Atlantic Showdown ja The Gauntlet.

Showdown-otteluissa Contenders-alueet jaetaan kahteen osaan, Atlantin ja Tyynenmeren alueisiin. Atlantin alueeseen kuuluvat Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Etelä-Amerikka ja Tyynenmeren alueeseen puolestaan Kiina, Australia, Etelä-Korea ja muut Tyynenmeren maat. Eri alueet lähettävät parhaat joukkueensa kyseisen puoliskon Showdown-turnaukseen, jossa pelit käydään ns. Double Elimination -tyylillä. Showdown-otteluiden ajankohdat on järjestetty siten, että ne tulevat sijoittumaan Overwatch Leaguen puolivälin suvantoon. Pacific Showdown on määrä käydä toukokuun 24.-26. Kiinassa ja Atlantic Showdown toukokuun 31.-kesäkuun 2. joko Euroopassa, Etelä-Amerikassa tai Pohjois-Amerikassa.

The Gauntlet -tapahtumaa pidetään kauden loppuhuipentumana ja se on määrä järjestää lokakuun 10.-13. päivä vielä määrittelemättömässä sijainnissa. Kauden parhainten menestyneet alueet tulevat lähettämään joukkueensa the Gauntlet -turnaukseen ja edellä mainittujen Pacific Showdown ja Atlantic Showdown -turnausten menestys määrittää Gauntletiin pääsyn todennäköisyyden. Turnauksen ajankohdaksi on valittu lokakuun puoliväli, jolloin Overwatch League on saatettu päätökseen ja liigajoukkueet alkavat metsästää uusia kykyjä seuraavalle kaudelle.

Overwatch Contendersia pidetään ponnistusalustana potentiaalisille Overwatch League -kyvyille. Contenders-turnauksia käydään ympäri maailman ja kyseessä on Blizzardin järjestämä virallinen ammattipelaajien major-tason tapahtuma. Contendersia voi seurata livenä esimerkiksi sen viralliselta Twitch-tililtä tai Blizzardin Overwatch Contenders -nettisivulta.

Kuva: Overwatch Contenders