SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Uusi tappoennätys Fortniten Duos-pelimuodossa
  • Atte
    Leppänen

Uusi tappoennätys Fortniten Duos-pelimuodossa

julkaistu: 22.10.2018 15:24

Ennestään suhteellisen tuntematon Fortnite-pelaaja on tehnyt uuden tappoennätyksen pelin Duos-muodossa. Payamz-nimimerkillä kulkeva ranskalainen pelaaja päätti ottelunsa huikealla 35 tapolla ja nousi uudeksi ennätyksenhaltijaksi PC-alustan Duos-pelimuodossa. Edellinen ennätys 31 tapolla kuului tasalukemiin päässelle belgialaiselle pelaajalle, Klaivert “Teeqzy” Dervishille ja Ranskan Grégory “XEWER” Boyelle.

Payamz latasi uskomattomasta taidonnäytteestään videon YouTubeen. Videolla näkyy, kuinka Payamz eliminoi 16 pelaajaa, ennen kuin 30 jäljellä olevan pelaajan ilmoitus ilmaantuu. Hän sen jälkeen vielä eliminoi 19 pelaajaa jäljellä olevista 28 vastustajastaan, joihin kuuluivat lähes kaikki ottelun top 10 –pelaajat ja tykitti näin uuden maailmanennätyksen. Ranskalainen kertoi myös, että luku olisi saattanut olla hieman korkeampikin, ellei muutama tappo olisi lipsahtanut hänen käsistään ottelun alkupuolella.

Teeqzystä ja XEWER:sta poiketen Payamz on pitänyt suhteellisen matalaa profiilia peliharrastuksensa tiimoilta vielä tähän mennessä. Teeqzy ja XEWER ovat molemmat kilpailleet useissa Skirmish-tapahtumissa ja lisäksi kumpikin heistä on myös pelannut ammattijoukkueissa. Samaa ei voi sanoa Payamzista, jolla on vielä vain alle 700 tilaajaa YouTubessa. Ennätysvideo on kuitenkin kääntänyt syystäkin jo nyt Fortnite-piireissä useita päitä, joten luvut ovat varmasti vielä nousemaan päin.

Huikean uuden ennätyksen voisi kuvitella tuovan Payamzille mainetta ja mammonaa Fortnite-piireissä, jos herraa itseään sattuu moinen kiinnostamaan. Ties vaikka kuulisimme hänen seikkailuistaan vielä tulevaisuudessa.

Kuva: Epic Games