SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Uusi suomalainen Counter-Strike-joukkue julki – Mukana tuttuja nimiä ja valmentaja Kristo “r0tta” Lindfors
  • Toimitus

Uusi suomalainen Counter-Strike-joukkue julki – Mukana tuttuja nimiä ja valmentaja Kristo “r0tta” Lindfors

julkaistu: 09.10.2023 12:00

Suomalainen Heimo Esports on julkistanut uuden Counter-Strike-kokoonpanonsa kaudelle 2023-2024.

Joukkueessa jatkaa valmentajana Kristo “r0tta” Lindfors. Uusina pelaajina toimivat kapteeni Tony “arvid” Niemelän lisäksi Jasper “jaPe” Svensberg, Olli “oopee” Piispanen, Otto “ottob” Virtanen ja Olli “Tumppis” Nousiainen.

“Pitkäjänteisen etsimisen tuloksena saimme kasaan joukkueen, joka tyydyttää sekä organisaatiota että mua. Pohjataso on jo haettu jokaisella pelaajalla aikasemmista joukkueista, ja nyt on hiottava palasista yhtäläinen remmi jolla lähteä tavoittelemaan Suomen parhaimman joukkueen titteliä”, aloittaa valmentaja Lindfors.

“Matka tulee olemaan pitkä ja kova, mutta en näe yhtäkään syytä etteikö sitä tällä porukalla voitaisiin jo lyhyessäkin ajassa saada. On hienoa aikaa kuulua osaksi Heimoa.”

Joukkueen pelaajista Arvid on pelannut oopeen kanssa temp-joukkueessa ja ottob:n kanssa JANOssa.  jaPe on pelannut aiemmin EXENin paidassa ja Tumppis Roots Gaming -joukkueessa. Lindfors tunnetaan pelaajana ja valmentajana, mutta myös selostajana.

“Kiva lähtee työstään uutta projektia. Hommat on toiminu tähän mennessä erinomaisesti ja varmasti jatkossakin toimii. Paljon on opittavaa, mutta hyviä merkkejä on jo nähtävillä”, kertoo joukkueen kapteeni Arvid.

Heimon joukkue on julkistettu samaan aikaan, kun pelin esports-kenttä on siirtymässä uuteen aikakauteen Counter-Strike 2:n julkaisun myötä. Mahdollisuudet uusille joukkueille nousta ja kehittyä kohti huippua ovat poikkeuksellisen otolliset, kun CS-joukkueiden voimatasapainot ovat murroksessa. Tähän mahdollisuuteen Heimo varmasti pyrkii iskemään.

Kuva: Valve