SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Uusi battle royale -peli julkaistiin – Juhlistetaan 100 000 dollarin turnauksella
  • Niko
    Nikkilä

Uusi battle royale -peli julkaistiin – Juhlistetaan 100 000 dollarin turnauksella

julkaistu: 13.07.2020 16:10

Ranskalainen pelikehittäjä Ubisoft paljasti eilen päättyneessä Ubisoft Forward -konferenssissaan, että sen aiemmin julkistama futuristinen battel royale -peli HyperScape on nyt pelattavissa avoimessa betassa.

Genren suosiosta huolimatta HyperScape on EA:n Apex Legendsin ohella vasta toinen battle royale, jolla on takanaan alan tunnetuimpien veteraanien tuki ja tietotaito. Ubisoft on jo aiemmin ollut menestyksekäs esimerkiksi Rainbow Six -siegen e-urheilutoiminnan kanssa.

HyperScape pyrkii erottumaan joukosta cyberpunkin makuisella, futuristisella tyylillään. Samalla se kuitenkin rakentaa jo aiemmin toimiviksi todettujen innovaatioiden päälle, kuten kentältä löytyvien erikoiskykyjen (teleportaation kaltaiset Hackit) ja nopean, jopa halki ilmoja kulkevan liikehdinnän.

Peli painottaakin nimenomaan pystysuuntaista liikettä ja nopeatahtista taistelua. Muista battle royale -peleistä poiketen viimeiseksi selviytyminen ei ole ainoa keino ottelun voittamiseksi, vaan sen voi tehdä myös kaappaamalla kentältä löytyvän kultaisen Kruunun.

Pelin PC-versio on ladattavissa sen verkkosivuilta. Julkaisun kunniaksi Ubisoft järjestää tänään alkavan, 100 000 dollarin palkintopotilla varustetun Twitch Rivals -turnauksen, jonka osallistujalista on täytetty tunnetuilla striimaajilla. Turnaus alkaa tänään klo 20:00 ja sitä voi katsoa suorana täältä.

Lähde: Ubisoft Kuvalähde: Ubisoft