SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Uudella ENCE:llä ja Paavo “podi” Heiskasella haastava LAN-debyytti
  • Juuso
    Syngelmä

Uudella ENCE:llä ja Paavo “podi” Heiskasella haastava LAN-debyytti

julkaistu: 05.06.2024 22:34

Uudella kokoonpanolla LAN-debyytin keskiviikon aikana tehnyt ENCE aloitti YaLLa Compass 2024 -huipputurnauksen kahdella tappiolla. Kolmas ottelu päättyi joukkueen ylivoimaiseen voittoon.

YaLLa Compass 2024 on Abu Dhabissa pelattava LAN-turnaus, jossa jaettavana on yhteensä 400 000 dollaria palkintorahoja. 12 joukkuetta on jaettu kahteen kuuden joukkueen lohkoon. Jokainen joukkue pelaa lohkovaiheessa viisi ottelua, kaikki ovat yhden kartan “paras yhdestä” otteluita.

ENCE hävisi avausottelunsa niin ikään uudella kokoonpanolla pelaavalle Ninjas in Pyjamasille Vertigossa kierrosvoitoin 13–6. Toisella kierroksella Aasian ykkösjoukkue TheMongolz oli parempi Nukessa lukemin 13–7.

Iltaottelussa ENCE juoksi Astraliksen yllättäneen Sashin yli lukemin 13–4 Miragessa. ENCE pelaa huomenna Astralista ja HEROIC:ia vastaan. ENCE on tällä hetkellä A-lohkon neljäntenä kolmella pisteellä. Myös lohkokolmosella, Astraliksella, on kolme pistettä, joten joukkueiden huominen kohtaaminen on hyvin tärkeä jatkopelien kannalta.

12 joukkueesta puolet (kuusi) etenee pudotuspeleihin. Molemmista joukkueista kolme parasta jatkavat turnauksessa ja kolme huonointa joutuvat lähtemään kotiin.

Eetu “sAw” Sahan valmentama HEROIC ehti pelata tänään kaksi ottelua. Molemmat päättyivät tappioon.

Ensin Astralis oli Nukessa parempi kierrosvoitoin 13–6 ja sen jälkeen Ninjas in Pyjamas voitti joukkueen Ancientissa lukemin 13–10. HEROIC pelaa torstaina TheMongolzia, Sashia ja ENCE:ä vastaan. HEROIC on avauspäivän jälkeen A-lohkon viimeinen.

Lähde: HLTV | Kuva: ENCE