SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Twitch-tähti kritisoi smurffeja — “Olette häpeällisiä”
  • Juuso
    Syngelmä

Twitch-tähti kritisoi smurffeja — “Olette häpeällisiä”

julkaistu: 08.08.2021 14:00

Dota 2 -videopelin kuuluisa striimaaja Janne “Gorgc” Stefanovski on kritisoinut smurffeja. Smurffilla ei suinkaan tarkoiteta sinistä piirroshahmoa, vaan pelaajaa, joka pelaa matalarankkisemmalla käyttäjällä. Kyseessä on ilmiö, jossa pelaajat ostavat tai tekevät itselleen uuden käyttäjän, jotta voisivat pelata tasoltaan heikompia pelaaja vastaan.

Gorgc on nyt pyytänyt eri sisällöntuottajia poistamaan smurffausta sisältävät materiaalit kanaviltaan. Hänen mielestään kyseinen sisältö vaikuttaa negatiivisesti niihin sisällöntuottajiin, jotka eivät smurffaa videopeleissä. Ennen kaikkea Gorgcia häiritsee sisällöntuottajien valehtelu omista rankeistaan eri videopeleissä.

“Twitchissä  se [smurffaus] on aika selkeää. Mutta tiedätkö mitä he tekevät YouTubessa? He editoivat ottelun alkua ja loppua pois, joissa rankit näkyvät. He yksinkertaisesti valehtelevat. He farmaavat YouTube-katsojia ja sen jälkeen Twitch-katsojia. Useat ihmiset tulevat Twitchiin YouTuben kautta. Se minua häiritsee.”

Uskallusta mieheltä ei puuttunut, kun hän nimesi smurffaamista harrastavia striimaajia.

“Voin nimetä heidät kaikki. “BSJ”, “Rizpol”, “Sumiya”, “Bulldog”. Jokainen tekee sitä, ihan jokainen. Ja se on hävytöntä. He voisivat poistaa kyseisen sisällön ja myöntää virheensä.”

Lisäksi Gorgc sanoo, että mikäli joku haluaa valmentaa alempirankkista kaveriaan, heidän tulisi tehdä oma aula, jossa pelaavat keskenään täysillä joukkueilla. Toisena vaihtoehtona hän pitää unranked-pelimuodon pelaamista, jota pelataan ilman kilpailullista rankkia.

Lähde: AFKGaming

Kuva:  OG/Gorgc

Tuoreimmat uutiset: