SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Twitch Rivals järjestää ensimmäisen Apex Legends turnauksen
  • Toimitus

Twitch Rivals järjestää ensimmäisen Apex Legends turnauksen

julkaistu: 08.02.2019 19:52

Respawnin julkaisema hittipeli Apex Legends saa ensimmäisen virallisen turnauksensa vain viikon julkaisunsa jälkeen. Twitch Rivals järjestää 12.2 ja 19.2 kaksiosaisen turnauksen johon osallistuu Twitchin tunnetuimpia striimaajia kuten Michael “shroud” Grzesiek ja Guy “DrDisrespect” Beahm.

Apex Legends tarvitsi itselleen vain kolme päivää rikkoakseen 10 miljoonan pelaajan rajapyykin ja ei tule suurena yllätyksenä, että pelissä järjestetään virallinen turnaus näinkin aikaisin. Toinen battle royale Fortnite josta jotkut ovat saattaneet kuullakin tarvitsi tämän rajapyykin rikkomiseen kaksi viikkoa.

Kaikkiaan turnaukseen osaa ottaa 48 striimaajaa ja heidät jaetaan 16 kolmen pelaajan tiimiin. Jokainen voitettu peli tuo tiimille yhden pisteen ja pelin voitto viisi.

Turnausta ei kuitenkaan pelata oletetusti ja tiimit eivät pelaa toisiaan vastaan, vaan jokainen kolmikko kilpailee oman maanosansa palvelimilla. Jokainen tiimi saa itsellensä neljän tunnin ikkunan hankkia itselleen niin paljon pisteitä kuin mahdollista.

Pohjois-Amerikka ja Eurooppa kilpailevat omista sijoituksistaan ja molemmissa 42 500 dollaria jaetaan 1-8 sijojen kesken ja 7 500 dollarin bonuksen saa tiimi joka keräsi itselleen eniten tappoja.

Tämä turnaus on testi siitä miten peli saa itselleen katsojia ja vaikka peli keräsikin avauspäivinään erittäin vakuuttavia pelaajamääriä niin nähtäväksi jää vielä millaista peliä on katsoa kilpailullisesti. Esportsina peli ei ole todellakaan tavallinen, mutta pelistä voi lopulta tullakin hyvin viihdyttävää seurattavaa, varsinkin kun pelaajina nähdään viihdyttäviä striimaajia ja tulee varmasti vain heidän ansiostaan keräämään tuhansittain katsojia.

Kuva: Apex Legends