SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Twistzz on nyt eniten CS:GO-palkintorahaa tienannut pohjoisamerikkalainen
  • Juuso
    Syngelmä

Twistzz on nyt eniten CS:GO-palkintorahaa tienannut pohjoisamerikkalainen

julkaistu: 29.07.2022 09:00

FaZe Clanin Russel “Twistzz” Van Dulken on kuin varkain onnistunut väistämään Pohjois-Amerikan CS:GO-kriisin. Tämän hetken maailman parhaassa joukkueessa pelaava Twistzz on voittanut FaZen kanssa jo yhdet majorit, kun muut Pohjois-Amerikan pelaajat hädin tuskin pääsevät osallistumaan majoreille.

Majoreiden lisäksi Twistzz ja FaZe Clan ovat voittaneet tänä vuonna kaikki isoimmat turnaukset, IEM Katowicen ja IEM Kölnin. Yksikään joukkue ei ole pystynyt samaan aikaisemmin.

Kun näihin huipputuloksiin lisätään muun muassa Team Liquidin isot turnausvoitot ja joukkueen voittama grand slam, saadaan Twistzzin kokonaistienestiksi pelkkien palkintorahojen perusteella 1 207 293,10 Yhdysvaltain dollaria.

Aikaisemmin eniten palkintorahaa tienanneen pohjoisamerikkalaispelaajan pystiä piti hallussaan Jake “Stewie2K” Yip, joka on netonnut palkintorahaa noin $20 000 vähemmän kuin Twistzz.

Twistzzin tilipussi voi kivuta järisyttäviin ennätyslukemiin ainakin Pohjois-Amerikassa, sillä FaZe Clan on vain yhden ison turnausvoiton päässä Intel Grand Slamista, jossa palkintona on miljoona dollaria.

Lähde: AFKGaming | Kuva: twistzzcs