SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Varauskalenteri on nyt auki! – Varaa unelmiesi Bootcamp Pelaajatcomin Studiolla
  • Sauli
    Rautiainen

Varauskalenteri on nyt auki! – Varaa unelmiesi Bootcamp Pelaajatcomin Studiolla

julkaistu: 10.09.2021 15:45

On aika nostaa pelaamisen ja yhdessäolon ilo uudelle tasolle, sillä Pelaajatcomin upouusi studio on avautunut varaamista varten!

Studio, pelitalomme, löytyy huippuyhteyksien päästä Suomen sydämestä Jyväskylästä. Paikan päällä on kaikki mitä voi toivoa aina majoittumisesta maailmanluokan pelitiloihin. Suomesta ei vastaavaa tilaa e-urheiluun löydy.

Legion Bootcamp -palvelumme kautta voit varata koko pelitalon itsesi, ystäväporukkasi tai joukkueesi käyttöön. Erilaisia varauspaketteja meillä on runsaasti erilaisia. Halutessasi voit myös saada Legion Bootcamp -reissusi rinnalle Suomen parasta CS:GO-valmennusta Slaava “Twista” Räsäsen johdolla (kts. valmentajalegendan haastattelu alta).

Varaa heti studion tilat käyttöösi sinulle sopivimman paketin muodossa varauskalenterimme kautta.

» VARAUSKALENTERI
Tehoa Bootcampiin tuovat uunituoreet Lenovo Legion -pöytäkoneet.

 

Pelaajatcom Legion Bootcamp tuotetaan yhteistyössä Lenovon kanssa. Lenovon Aki “Kankeli” Salminen on itsekin entinen kilpapelaaja. Hän vastaa pohjoismaissa kuluttajaliiketoiminnan ohella pelaamiseen liittyvistä projekteista. Jyväskyläläisenä hän tietää sijainnin edut.

“Lenovo LEGIOnin keskeisin ajatus on ‘Pelaajilta pelaajille’. Pelaajat.com, Twista, Legion ja itse pelaajat muodostavat ainutlaatuisen ketjun, jossa parhaat mahdolliset laitteet yhdistyvät osaavissa käsissä hienoksi palvelukokonaisuudeksi”, Salminen avaa.

Tehoa ja vakautta Legion Bootcampiin tuovat uuden karheat Legion T5 pöytäkoneet ja Y25 240hz näytöt.

“Vaikka pelikone yleensä kotoa löytyykin, niin uutta RTX teknologiaa ja 240hz näyttöä moni pääsee kokeilemaan Bootcampilla ensimmäistä kertaa”, Salminen vinkkaa.

Pelaajatcom Bootcamp peruspaketin varauksella saa käyttöönsä yksityiset yli 200 m2 pelitalo ja bootcamp-tilat majoituksella! Studiolta löytyy muun muassa:

  • Huippunopean nettiyhteyden 1GB/1GB
  • Pelikoneet ja lepotilat 6 henkilölle
  • 6 kpl Tehokkaat Legion pelikoneet & 240 hz Legion huippunäytöt
  • PS5 ja Xbox Series X konsolit kahdella ohjaimella
  • Max. 10 hlö (lepotilat max. 6 hlö)
  • Pelitilat, lepotilat 6 hlö, lounge-tilat, täysvarusteltu keittiö jääpalakoneella, pukuhuone & WC/suihkutilat
  • Vieraiden vapaassa käytössä 5 kpl E-Way 600 MAX -sähköpotkulaudat (HUOM 1 hlö ja max. 100 kg per sähköpotkulauta!)

Suomen parasta CS:GO-valmennusta – Twista CS:GO Bootcamp

Varauskalenterista on perussetin lisäksi mahdollista bookata ainutlaatuinen valmennusleiri, jota johtaa Suomen tunnetuin ja eittämättä keskeisin CS:GO-valmentaja Slaava “Twista” Räsänen. Twista CS:GO Bootcampiin osallistuvat joukkueet saavat viikonlopun kestävän leirin aikana Räsäsen räätälöimää valmennusta tason ja tavoitteet huomioiden.

“Bootcampin merkitys on valtava. Jos joukkueet treenaavat kotona, ei  synny samalla tavalla rutiineja ja kaavoja. Siinä onkin Bootcampin ydin: rakennetaan rutiinipohja ja viedään se kotiin. Viikonlopun kestävä valmennus kantaa hedelmää pitkään ja mahdollistaa maksimaalisen ajankäytön ja kehittymisen joukkueelle sekä pelaajalle”, Räsänen avaa.

Slaava “Twista” Räsänen on Suomen menestynein CS:GO-valmentaja.

 

Räsänen vihjaa, että hänen valmennuksessaan kehitetään kaikkia asioita rosvopuolen reaktioista aina tehokkaisiin puolustustekniikoihin sekä “laitetaan pelaajat samalle aaltopituudelle, jotta saavutetaan yhtenäinen ajatusmaailma siitä, mitä tehdään seuraavaksi.”

Katso koko Twistan haastattelu ja lisätietoa Bootcampista Varauskalenteri-sivulta, jonka löydät täältä.

Tuoreimmat uutiset: