SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Twista Pelaajatcomin haastattelussa: “Yhteydenotto Kiinasta tuli yllätyksenä” – HLTV paljasti mahdollisen tulevan CS:GO-kokoonpanon
  • Toimitus

Twista Pelaajatcomin haastattelussa: “Yhteydenotto Kiinasta tuli yllätyksenä” – HLTV paljasti mahdollisen tulevan CS:GO-kokoonpanon

julkaistu: 15.09.2023 02:00

Uutisoimme eilen siitä, että suomalainen CS:GO-valmentaja Slaava “Twista” Räsänen siirtyy kiinalaisen Rare Atom -joukkueen päävalmentajaksi JANOn valmentajan paikalta.

Sen lisäksi muun muassa KOVA-joukkueesta ja Pelaajatcomin lähetyksistä tuttu Petteri “peku” Jaakkola siirtyy saman tiimin apuvalmentajaksi ja analyytikoksi.

Twista antoi Pelaajatcomille lyhyen haastattelun Shanghaista siirtoon liittyen.

“Yhteydenotto Kiinasta tuli yllätyksenä itselle, tällaiset mahdollisuudet on aika harvassa uran aikana, niin kyllä siitä pitää ottaa kiinni”, Räsänen aloittaa.

“Hyvin nopeesti oltiin RA:n [Rare Atomin] kanssa samalla sivulla ja oli mahdollisuus ottaa apuvalmentaja mukaan, niin otin ensimmäisenä yhteyden Petteriin, joka myöskään ei kovin pitkää joutunu miettimään lähteekö messiin ja täällä sitä nyt ollaan Shanghaissa.”

Pekun ja Twistan kipparoima Rare Atomin joukkue ei ole vielä tiedossa ja on Twistan mukaan vielä työn alla, mutta Counter-Striken johtava uutissivusto HLTV julkaisi lähteisiinsä vedoten tuoreen joukkueen potentiaaliset nimet.

  • YuLun “⁠Summer⁠” Cai
  • HaoWen “⁠somebody⁠” Xu
  • Heng “⁠expro⁠” Yang
  • Love “⁠phzy⁠” Smidebrant
  • Kornél “⁠kory⁠” Szedlár

HLTV:lle Twista avasi erikseen uuden organisaationsa mentaliteettia.

“RA on aina pyrkinyt rakentamaan parhaan kiinalaisen kokoonpanon, mutta samalla ylläpitämään osallistavaa ja avointa asennetta erinomaisia ​​eurooppalaisia ​​pelaajia kohtaan.”

Kuva: Pelaajatcom