SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Twist palaa Fnaticiin – Draken pois pelistä
  • Atte
    Leppänen

Twist palaa Fnaticiin – Draken pois pelistä

julkaistu: 03.10.2018 21:29

Fnatic on nyt varmistanut huhut Simon “twist” Eliassonin palaamisesta Counter Strike -remmiin ja samalla myös kertonut William “Draken” Sundinin epäaktivoitumisesta. Draken ehtikin olla joukkueessa vain nelisen kuukautta ja myöntää hypänneensä kelkkaan hieman huonoon aikaan. Julkaisemansa twiitin mukaan draken on kuitenkin optimistinen tulevaisuutensa suhteen ja näkeekin tauon mahdollisuutena kohentaa taitojaan.

Twistille tämä on toinen kerta Fnaticin leivissä.  Edellisellä kierroksellaan hän onnistuikin tiiminsä mukana saavuttamaan vuoden 2017 ELEAGUE Atlanta Majorin neljännen sijan. Herra itse vaikuttaa olevan hyvinkin kiitollinen “uudesta vanhasta” paikastaan:

Olen todella innoissani palatessani takaisin Fnaticiin, organisaatioon, jota olen ihaillut aina siitä saakka, kun kiinnostuin ammattilaisskenestä. Minua ilahduttaa, kun pääsen samaan joukkueseen ruotsalaislupausten kanssa ja olen varma, että pystymme mahtaviin juttuihin. En ota tätä mahdollisuutta itsestäänselvyytenä. Kiitos kaikille jotka ovat aina uskoneet minuun!

Fnaticin uuden porukan ensimmäinen tulikoe tulee olemaan tänään alkava ECS Pro Leaguen kuudes kausi ja tietysti myös käynnissä oleva ESL Pro League.

Kuva: Fragbite.com