SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Turkin paras AWP-pelaaja penkitti itsensä – haluaa jatkaa uraansa muualla
  • Juuso
    Syngelmä

Turkin paras AWP-pelaaja penkitti itsensä – haluaa jatkaa uraansa muualla

julkaistu: 04.11.2022 07:00

Advertisement

Yksi Turkin kirkkaimpia CS:GO-tähtiä, Özgür “⁠woxic⁠” Eker, on kertonut penkittävänsä itsensä Eternal Firen kokoonpanosta.

Eternal Fire jäi Euroopan suljetuissa major-karsinnoissa Rio de Janeiron CS:GO-majoreiden ulkopuolelle. Pettymyksen myötä joukkueen pelinsisäinen johtaja, Engin “MAJ3R” Küpeli, siirrettiin penkille ja kokoonpanoon otettiin takaisin 19-vuotias Yasin “⁠xfl0ud⁠” Koç. Pelinsisäisen johtajan roolin joukkueessa otti Ömer “imoRR” Karataş.

Woxicin mukaan joukkueesta puuttuu rakennetta, jota menestykseen vaaditaan. Hänen mukaansa joukkueen sisäisiä ongelmia ei osattu ratkaista. Sen sijaan ongelmat pyrittiin ratkaisemaan kokoonpanomuutoksilla.

– Totta puhuakseni mietin itseni penkittämistä vielä ollessani Maltalla, koska epäonnistuimme sekä ESL Proliigassa että suljetuissa major-karsinnoissa. Minusta tuntui, että joukkueemme tarvitsisi vielä pari vuotta aikaa kehittyäkseen ja se odotus söi motivaatiotani, woxic kertoo.

Woxic vihjailee haluavansa jatkaa uraansa jälleen kansainvälisessä joukkueessa. Woxic on voittanut mousesportsin kanssa muun muassa ICE Challenge 2020:n, ESL Proliigan 10. kauden finaalit ja CS:GO Asia Championship 2019:n. Hän on edustanut urallaan kahta muuta kansainvälistä kokoonpanoa, Cloud9:a ja HellRaisersia.

– Eternal Firessa riitti ongelmia, mutta sillä ei ole nyt väliä. Haluan jatkaa uraani kansainvälisessä kokoonpanossa. Tutkin mahdollisuuksia tulevaa kautta varten, woxic sanoo.

Eternal Firessa woxic kertoo tehneensä kaikkensa, jotta hän ja joukkue menestyisivät. Woxic edusti Eternal Firea viime vuoden elokuusta lähtien. Parhaimmillaan joukkue ylsi maailmanrankingissa sijalle 19.

Lähteet: HLTV, Eternal Fire | Kuva: Eternal Fire