SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tuore CS:GO päivitys sisältää uusia tarroja ja teknisen aikalisän kilpailulliseen pelimuotoon
  • Sauli
    Rautiainen

Tuore CS:GO päivitys sisältää uusia tarroja ja teknisen aikalisän kilpailulliseen pelimuotoon

julkaistu: 31.01.2021 14:00

CS:GO sai pelinkehittäjä Valvelta tammikuun lopulla uuden kattavan päivityksen. Uutta tuli niin kilpailulliseen pelimuotoon kuin tarrakapselivalikoimaan.

Loppuvuodesta saapui suuri uutinen Valvelta: jatkossa kilpailullisessa pelimuodossa, jos joukkueen jäsen potkitaan ulos tai häneltä katkeaa yhteys peliin, ei viidettä pelaajaa korvata enää botilla [tietokoneen ohjaama pelitoveri].

Uudistuksen myötä joukkueen kokoonpano saattaa siis jäädä alimiehityksen armoille. Nyt tähän on tuotu uuden päivityksen myötä helpotusta. Jatkossa alimiehitetty joukkue saa kolmen peräkkäin hävityn kierroksen jälkeen 1000 dollarin verran lisähäviörahaa kierroksen alussa. Rahaa ei tule, jos lähtenyt pelaaja potkittiin ulos.

Päivitys lisää myös teknisen aikalisän kilpailulliseen sekä Wingman pelimuotoon. Aikalisä kestää kaksi minuuttia ja se käynnistyy automaattisesti, jos jomman kumman joukkueen pelaajan yhteys katkeaa. Aikalisä päättyy automaattisesti heti, kun joukkueen jäsen palaa peliin tai katkaisee yhteyden kokonaan.

Valve myös lisäsi RMR-tarrakapselikokoelman. Pyssyihin liimattavat uudet tarrat sisältävät joukkueita, jotka menestyivät parhaiten viime vuoden Major karsinnoissa.  Uusien tarrakapseleiden tuotoista 50 prosenttia menee suoraan joukkueille. Uusiin tarrajoukkueisiin kuuluu esimerkiksi Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama OG.

Valve on päivittänyt Counter-Strikea aktiivisesti tammikuun aikana. Toivotaan, että sama tahti pysyy yllä myös helmikuussa.

Kuva: Valve