SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Tunsin oloni erittäin masentuneeksi” – Astralis vapautti CS:GO-pelaajansa
  • Juuso
    Syngelmä

“Tunsin oloni erittäin masentuneeksi” – Astralis vapautti CS:GO-pelaajansa

julkaistu: 04.02.2022 14:30

Astralis on vapauttanut monien vaiheiden jälkeen nuoren tähtipelaajansa. Hän kertoo siirtyvänsä asiantuntijaksi kommentoimaan CS:GO-lähetyksiä Tanskan TV2:lle, muttei kuitenkaan eläköityvänsä pelaajaurasta täysin.

Astralis kiinnitti heinäkuun lopulla 2020 Lucas “Bubzkji” Andersenin CS:GO-kokoonpanoonsa. Tuolloin elettiin aikaa, jolloin useammat eri joukkueet kokeilivat kuuden miehen kokoonpanoa. CS:GO:ta pelataan viidellä pelaajalla, joten kuudes mies oli joukkueessa ikään kuin vaihtomiehenä. Astraliksessa Bubzkji ja Andreas “Xyp9x” Højsleth vaihtelivat pelaavaa pelaajaa Nuke-kartassa.

Bubzkji kertoo Dexerton haastattelussa, että tiedosti riskit penkityksestä liittyessään Astralikseen, johtuen kuuden pelaajan kokoonpanosta. Lopulta penkitys (nimellisesti vaihtopelaaja) käytännössä tuli, mutta tilanne eteni lopulta Andersenin kannalta ikävimmällä mahdollisella tavalla.

Andersen ehti pelata vain pariin otteeseen kunnolla Astraliksen paita päällä syksystä 2020 kevääseen 2021. Näytönpaikka tuli Nicolai “Device” Reedtzin joukkueesta lähdön myötä keväällä 2021, mutta sekin päättyi nöyryytykseen, kun Andersen laitettiin penkille heti sen jälkeen, kun hän oli onnistunut karsiutumaan majoreille joukkueensa kanssa.

Andersen kuvailee Dexerton haastattelussa tilannetta näin:

“Ollakseni rehellinen, tunsin oloni erittäin masentuneeksi, kun missasin Majorin ja päädyin jälleen penkille.”

Philip “Lucky” Ewald liittyi Astralikseen viime vuoden elokuussa. Samoihin aikoihin Bubzkji siirrettiin siirtomarkkinoille. Potentiaalisesta tähtipelaajasta ei saatu Astraliksessa kaikkea irti.

“Emme koskaan päässeet sinne asti Bubzkjin kanssa mitä toivoimme. Onneksi löysimme yhdessä ratkaisun, jota kautta hän voi etsiä oikean ratkaisun uransa jatkoa ajatellen. Hän on aina tehnyt osansa pyydettäessä. Olemme hänelle äärimmäisen kiitollisia ja toivotamme hänelle onnea tulevaan. Hän tulee aina olemaan tärkeä osa Astraliksen historiaa.” Astraliksen urheilupäällikkö, Kasper Hvidt, kertoo.

Andersenin Astralis-ajan myötä CS:GO-yhteisössä on monesti puhuttu #freebubzkji -tägin saattelemana, jolla toivotaan Andersenin vapautumista Astraliksesta, jotta hän pääsisi näyttämään kykynsä jossain muualla. Nyt se on viimein tapahtunut.

Lähde: Astralis ja Dexerto

Kuva: AFKGaming