SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tunnetun esports-toimittajan mielestä devicen seuraavan joukkueen pitäisi olla selvä
  • Juuso
    Syngelmä

Tunnetun esports-toimittajan mielestä devicen seuraavan joukkueen pitäisi olla selvä

julkaistu: 30.08.2022 15:07

Yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä pelaajista, Astraliksen kanssa neljät CS:GO-majorit voittanut Nicolai “device” Reedtz on ollut koko kauden 2022 serverin ulkopuolella. Edellisen kerran device on ollut pelaamassa IEM Winter 2021 -turnauksessa, jossa hän edusti Ninjas in Pyjamasia, joukkuetta, josta hänet on penkitetty. Tuolloin device ylsi joukkueensa kanssa hopealle.

Sekä device että Ninjas in Pyjamas ovat olleet hyvinkin hiljaa yhteistyöstään. Ninjas in Pyjamas osti devicen miljoonasopimuksella Astralikselta viime vuoden huhtikuussa.

Thorin uskoo Heroicin olevan paras ratkaisu

Brittiläinen esports-toimittaja, niin hyvässä kuin pahassa tunnettu Duncan “Thorin” Shields, keskusteli muun muassa devicen tulevaisuudesta Revenge of By the Numbers -videosarjan kymmenennessä osassa yhdessä Auguste “Semmler” Massonnatin kanssa. Semmler on pitkäaikainen esports-selostaja.

– Tällä hetkellä paras tanskalaisjoukkue on Heroic, joten miksi device ei liittyisi heihin? Thorin kysyy.

Hänen mukaansa Heroic tarvitsee paremman AWP-pelaajan kuin joukkueen pelinsisäinen johtaja, Casper “cadiaN” Møller, todellisuudessa on. Thorinin mukaan vaihtaminen rifleen tekisi niin cadiaNille kuin koko joukkueelle terää, mikäli device saataisiin mukaan kokoonpanoon.

– Tietysti fanit ajattelevat automaattisesti, että Heroicilla on jo AWP-pelaaja, cadiaN. Mutta entä jos hän vaihtaisi rifleen ja antaisi devicen olla AWP-pelaaja? Ettekö usko, että cadiaN voisi frägätä support-pelaajan tasolla ja johtaa edelleen peliä? Totta kai hän pystyisi. Hän saattaisi olla jopa yksi tuhoisimmista kapteeneista riflellä. Nyt ongelma on se, että hän ei ole tarpeeksi tuhoisa AWP-tarkkuuskiväärillä, Thorin analysoi.

Thorinin mielestä Heroicin suurin heikkous poistuisi, kun näin tehtäisiin. Hänen mukaansa joukkueesta tulisi hetkessä todella vaarallinen. Kuvittele samaan joukkueeseen device, vuoden 2022 1.21 ratingilla pelannut Martin “stavn” Lund, René “TeSeS” Madsen ja cadiaN.

– Tekisin sen diilin heti huomenna ja olen varma, että niin tekisi devicekin, Thorin sanoo itsevarmana.

Lähteet: Pley, Insight on Esports CS:GO | Kuva: NIP