SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tunnettua e-urheiluorganisaatiota syytetään petollisesta toiminnasta
  • PJ

Tunnettua e-urheiluorganisaatiota syytetään petollisesta toiminnasta

julkaistu: 08.05.2020 14:46

Neljä IVY-maiden suurinta e-urheiluorganisaatiota Virtus.Pro, Gambit Esports, HellRaisers sekä forZE ovat liittoutunut yhteen syyttäessään Winstrike-organisaatiota petollisesta toiminnasta. Heidän mukaansa organisaatio on syyllistynyt erinäisiin vilpillisiin toimiin.

Organisaatioiden laatima avoin kirje tapauksesta julkaistiin cybersport.ru-sivustolla.

Kirjeessä muun muassa Virtus.pro kertoo sopineensa Vladimir “RodjER” Nikogosyanin siirrosta Winstrikeen viime lokakuun lopussa. Siirtomaksun saaminen venyi viidellä kuukaudella ja pelaajan saama osuus on Virtus.pron mukaan edelleen saamatta.

Winstrike värväsi viime joulukuussa puolestaan Nikita “Daxak” Kuzmin sekä Vasily “AfterLife” Shishkin riveihinsä Gambitista. Kyseisten pelaajien siirtomaksuja ei ole Gambitin mukaan vieläkään saatu.

Tammikuun lopussa forZe solmi sopimuksen näiden kilpapelaajakokoonpanonsa siirrosta Winstrikeen, mutta heidän mukaansa Winstrike lopetti viestinnän sovittujen siirtomaksujen jälkeen. HellRaisersin mukaan heiltä Winstriken ostaman Ilya “ALOHADANCE” Korobkinin siirtosumman maksaminen venyi kuukausilla ja viivästyssakot ovat edelleen maksamatta.

Syyttämällä Winstrikea julkisesti petollisesta toiminnasta, organisaatioiden tavoitteena on saada Winstrike täyttämään velvoitteensa. Winstrike ei ole vielä toistaiseksi kommentoinut saamiaan syytöksiä.

Lähde: Afkgaming