SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tunnettu CS:GO-kapteeni paljasti kopioineen peliasetuksensa – “Varastit voimani”
  • Sauli
    Rautiainen

Tunnettu CS:GO-kapteeni paljasti kopioineen peliasetuksensa – “Varastit voimani”

julkaistu: 20.09.2020 11:56

Historian parhaana CS:GO-joukkueena pidetyn Astraliksen kapteeni Lukas “Gla1ve” Rosslander paljasti tällä viikolla Twitterissä omien peliasetuksiensa salaisuuden.

Gla1ve twiittasi, ettei ole vaihtanut peliasetuksiaan sitten vuoden 2016. Resoluutiota ja crosshairia myöten hän kopioi asetuksensa Marcelo “coldzera” Davidilta, brasilialaiselta CS:GO-tähdeltä. Kyseisenä vuotena 2016 coldzera oli osa Luminosity Gamingin sittemmin SK Gamingin kokoonpanoa, joka voitti mm. kaksi Major-turnausta, joissa brasilialainen valittiin turnauksen parhaimmaksi pelaajaksi (MVP).

Olivat peliasetukset syynä tai ei, niin myös Gla1ve on saavuttanut niiden kanssa menestystä. Astraliksen kapteenina hän on voittanut lähes kaiken mahdollisen. Moottori ei hyydy vieläkään, sillä viime kuukausina lomalla ollut Gla1ve on vastikää palannut CS:n pariin ja onkin avainroolissa Astraliksen pyrkiessä parantamaan viime kuukausien heikompia tuloksia.

Nykyään FaZe Clania edustava coldzera osallistui lopulta keskusteluun, heittäen vitsiä siitä, että asetuksien myötä Gla1ve olisi “vienyt kaikki hänen voimansa.”

Kuva: Gla1ve_csgo

Tuoreimmat esports-uutiset: