SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
TsSKA Moskova – Jokerit: Lännen kärkiottelu!
  • Toimitus

TsSKA Moskova – Jokerit: Lännen kärkiottelu!

julkaistu: 04.11.2018 13:04

Jokereiden neljän pelin vieraskiertue jatkuu tänään reissun kolmannella ottelulla TsSKA Moskovaa vastaan. Reissun päätöspelissä narrit kohtaavat ylihuomenna Severstalin.

TsSKA ja Jokerit ovat lännessä sijoilla kaksi ja kolme. Isännät ovat kolme pinnaa vieraitaan edellä.

Vaikka TsSKA onkin tehnyt 15 reppua Jokereita vähemmän 23 pelaamassaan ottelussa, on se myös päästänyt 26 kaappia vähemmän osumia.

Ainoastaan 30 päästettyä maalia 23 pelissä on vähiten koko liigassa. Lähituntumaan pääsevät ainoastaan SKA (33) ja Avtomobilist (34).

Liigan kärkikolmikko on päästetyissä maaleissa ihan omilla kymmenluvuillaan. Seuraavaksi vähiten maaleja päästäneen joukkueen, Lokomotivin verkkoon on paukuteltu osumia 44.

TsSKA on voittanut neljä peräkkäistä otteluaan. Kunlun katkaisi siinä välissä sen pitkän voittoputken, sillä TsSKA on popsinut peräti 16 voittoa 17:stä edellisestä pelistään!

TsSKAn maaliruisku on ollut toistaiseksi Venäjän maajoukkueestakin varsin tuttu Kirill Kaprizov, jonka maila on laulanut kymmenen kertaa ja 17 pinnan arvoisesti.

Ketjukaveri niin TsSKAsta kuin maajoukkueesta, Mikhail Grigorenko on saalistanut 22 pelissä seitsemän reppua ja 22 pistettä ollen joukkueensa tehokkain pinnarohmu.

Jokerit lähtee otteluun kahden vierastappion saattelemana (Avtomobilist 1-3, Metallurg 2-3), kun se otti lukua kahdelta erittäin taitavalta jengiltä.

Molemmissa peleissä narrien haaveet voitosta murenivat kurittomuuteen. Kärkijengejä vastaan ei otteluita voiteta boksista. Tasaisissa peleissä kaksi päästettyä ylivoimamaalia on yksinkertaisesti liikaa.

Kahdessa viime pelissä Jokerien tehoista ovat vastanneet pakit ja neloskenttä. Onnistumisia kaivataan erityisesti kärkiketjuilta, jos pisteistä haaveillaan. Nicklas Jensenin poissaolo ei ainakaan paranna narrien mahdollisuuksia tänäänkään.

Kyseessä on näiden joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen sitten viimekautisten playoffsien, missä TsSKA kaatoi Jokerit otteluvoitoin 4-2.

Rolle-setä lähtee liikkeelle siitä, että tänään nähdään kahden kärkiseuran kurinalainen ja tasainen peli, missä virheitä pyritään välttämään ja ottelusta tulee ns. yhden maalin peli.

Tämä tarkoittaisi myös sitä, että maalimäärät pysyisivät matalina. Jokerit tuskin kolmatta kertaa peräkkäin ampuu itseään kulkusille kurittomasti pelaten.

TsSKA kohtaa heti huomenna kotonaan toisen KHL:n suurjoukkueen, SKA:n eli isännillä on varsin hikinen viikonvaihde tiedossa.