SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tsekkaa video: CS:GO kaatui, joten pelaaja joutui käyttämään toverin näyttöä
  • Saara
    R

Tsekkaa video: CS:GO kaatui, joten pelaaja joutui käyttämään toverin näyttöä

julkaistu: 12.09.2022 06:22

Mitä tehdä, kun peli alkaa reistailla kesken ottelun? CS:GO teki tepposet Henrique “HEN1” Telesille ESL Pro Leaguen 16. kauden tiimellyksessä, mutta neuvokas pelaaja otti tilanteen haltuun suuntaamalla katseensa joukkuetoverin näyttöön.

Brasilialaisen MIBR-joukkueen matsi BIG-joukkuetta vastaan oli täydessä vauhdissa, kun HEN1:n Counter-Strike päätti kaatua. Salamannopeasti hän uudelleenkäynnisti pelin ja suoriutui jopa oikealle palvelimelle, mutta näyttöpä ei enää pyörittänytkään pelinäkymää.

Ja kaverilla kun olisi ollut Vertigon B-saitti puolustettavanaan!

MIBR oli tähän mennessä ollut niskan päällä, mutta onnettoman sattumuksen seurauksena BIG pääsi lasauttamaan pari vastustajaansa kuin tarjottimella. 3v2-tilanne kääntyi hetkessä 2v1:ksi saksalaistiimin hyväksi.

Sillä aikaa HEN1 oli kuitenkin päässyt takaisin peliin, ja nokkelasti hän käytti loppukierroksen ajan viereisen joukkuetoverinsa näytön näkymiä hyväkseen. 27-vuotias kiväristi onnistui jopa osumaan toiseen vastustajaansa.

Peli oli kuitenkin auttamatta menetetty, ja BIG:n pelaajien eliminoidessa HEN1:n MIBR hävisi kahdeksannen peräkkäisen kierroksen ja siten ottelun pistein 14-16.

Lähde: AFK Gaming Kansikuva: ESL