SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
TPS-Steelers: Rutiinivoiton tuoksua
  • Niko
    Mikkonen

TPS-Steelers: Rutiinivoiton tuoksua

julkaistu: 23.01.2019 09:24

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkoisella neljän ottelun kierroksella. Steelers saapuu TPS:n vieraaksi. Edellinen kohtaaminen ratkesi vasta rangaistuslaukauksilla Steelersin hyväksi (4-3rl).

TPS on kolmantena runkosarjassa ja jahtaa kakkostilaa, jota pitää SPV neljän pisteen turvin. Peliveljet ovat kuitenkin pelanneet ottelun enemmän.

Steelers puolestaan on kahden pisteen päässä pudotuspeliviivasta. Nykyisellä tahdilla tuo viiva jää vain kauemmaksi. Steelers hävisi sunnuntaina vieraissa LASB:lle tylysti 9-3. Ville Lastikka ja Markus Sipronen loistivat poissaoloillaan. Ovathan he tehneet kuitenkin kolmasosan (32,6%) joukkueen maaleista. Ainakin Lastikka on sivussa tänään.

Steelers ei montaa maalia pelissä tule tekemään. Kysymys onkin, että kuinka paljon kotijoukkue intoutuu laittamaan palloa pussiin. Suurta maalijuhlaa tuskin on näköpiirissä, sillä viikonloppuna on edessä reissu Classicin vieraaksi. Vaikkakin vasta sunnuntaina.

Arkipeli ja pieni rutiinivoiton maku saavat uskomaan ettei nähdä kaksinumeroisia taululla. TPS tekenee 6-8 häkkiä, kun vieraille riittänee 2-3 osumaa.