SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
TPS joutuu aloittamaan Liigakauden ilman kapteeniaan
  • Toimitus

TPS joutuu aloittamaan Liigakauden ilman kapteeniaan

julkaistu: 15.09.2018 00:46

Pitkän uran maailmalla tehnyt TPS:n kapteeni Lauri Korpikoski on sivussa toistaiseksi joukkueen kokoonpanosta. 32-vuotias hyökkääjä joutuu olemaan sivussa useamman viikon epäillyn sydänlihastulehduksen takia. Korpikoski oli tarkemmissa tutkimuksissa Turun Yliopistollisessa sairaalassa.

Korpikoski lähettää terveisiä kaikille TPS:n kannattajille.
– Olo tuntuu nyt jo huomattavasti paremmalta. Elämä on joskus tällaista, mutta hyvä, että tätä asiaa ryhdyttiin tutkimaan perusteellisesti. Nyt keskitytään lepäämiseen ja joukkueen kannustamiseen uuden kauden kynnyksellä, Korpisalo sanoo.

– Pettyneille kannattajille haluan sanoa sen, että oma pettymykseni on varmasti satakertainen tällä hetkellä. Pelihalut ovat niin kovat pelata kotikaupungin joukkueen puolesta. Toivon, että kannattajat antavat jätkille nyt kaiken tuen, kun kausi käynnistyy perjantaina kotikaukalossa, Korpikoski toteaa.

Korpikoski on pelannut yli 600 ottelua NHL:ssä viidessä eri seurassa. NY Rangersissa, Phoenix Coyotesissa (sittemmin Arizona Coyotesissa), Edmonton Oilersissa, Dallas Starsissa ja Columbus Blue Jacketsissa syntyi kaikkiaan 86 maalia ja 201 pistettä.

Turkulaishyökkääjä palasi kasvattiseuraansa täksi kaudeksi Sveitsin Zürcher SC Lionsista, Sveitsin Zürichistä, missä voitti NLA:n mestaruuden viime kaudella.

Korpikoski on voittanut Leijonissa olympiapronssia (2014).

(Lähde: TPS:n verkkosivut 11.9.18)

(Kuvalähde: Instagram@hctps)