SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valioliiga
  • Toimitus

Tottenham – Cardiff: Vieraille luvassa kylmää kyytiä.

julkaistu: 06.10.2018 14:02

Tänään Wembley saa vieraita Cardiffista. Seurasta jossa on monta vuotta vain unelmoitu pelaamisesesta Wembleyllä, tuossa englantilaisen jalkapalloilun kehdossa. Kaikessa legendaarisuudessaan tuo stadion oli hivenen pelottava jo tyhjänä, kun asteli viheriön reunalle katselemaan, miltä täällä näyttää. Näky oli vakuuttava kaikessa historiallisuudessaan. Tällä areenalla pelaataan kaikki Englannin seurajoukkuetason tärkeimmät ottelut. Olihan se hieno kokemus.

Tämä kokemus on tänään edessä ensimmäisiä kertoja myös monelle Cardiffin pelaajalle ja siitä kannattaa ottaa kaikki irti, koska tuloksellisesti ei tänään ole paljoa luvassa. Kotijoukkueen loukkaantumishuolista riippumatta tänään kentälle astelee epätasaiset jaot ja jokainen Tottenham pelaaja tietää, että tämä ottelu tässä loukkaantumistilanteessa on kuin lottovoitto. Tämän kun voittaa on pelaajilla taas viikonverran aikaa enemmän taiteilla itsensä pelikuntoon..

Cardiff on miehistöltään sarjan kahden heikoimman joukkueen joukossa ja peliesitykset ovat olleet sen mukaisia. Kun ei riitä, niin ei vain riitä. Kotikentällä joukkue pystyy ajoittain vielä kiusaamaan Burnleyn tasoisia joukkueita, mutta vieraisreissuista on odotettavissa kauden kestävä kärsimysmatka, joka ei varmasti montaa pistettä tuo joukkueen laariin. Vierailijoiden harmiksi vielä Lee Peltier ei tunnu saavan millään itseään kuntoon ja on jälleen sivussa.

Tänään luotamme siihen, että epätasaiset jaot tuovat epätasaisen lopputuloksen ja Rolle-Sedän paistin sijasta naulaamme koko lehmän vartaalle ja laitetaan liha pyörimään juhannuskokon päälle.