SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins: Leafs ottaa Bounce Backin väsyneestä Pensistä?
  • Toimitus

Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins: Leafs ottaa Bounce Backin väsyneestä Pensistä?

julkaistu: 02.02.2019 17:48

Scotiabank Arenassa kohtaavat idän kolmonen ja nelonen Toronto Maple Leafs ja Pittsburgh Penguins. Joukkueiden välinen piste-ero on kokonainen yksi hikinen piste.

Siirtoikkunan sulkeutumiseen on vielä aikaa kolme viikkoa, mutta molemmat näistä joukkueista ovat ennättäneet jo ensimmäiset kauppansa tekemään.

Toronton paidassa debytoi eilen Little Caesars Arenassa 497.nnen ottelunsa änärissä luutinut Jake Muzzin. Isokokoinen Kingsistä tullut pakki luuti ykkösparissa Morgan Riellyn rinnalla. 25 vaihtoa pelannut Muzzin kellotti 18:08 jääaikaa.

Pittsburgh vaihtoi hyökkääjiä Floridan kanssa keskenään. Derick Brassard ja Riley Sheahan siirtyivät Floridaan, josta puolestaan Nick Bjugstad ja Jared McCann hyppäsivät suoraan Kissojen aamujäiden jälkeen koneeseen kohti PPG PAINTS Arenaa kuultuaan, että molemmat oli kaupattu Pingviineihin.

Sekä Bjugstad että McCann olivat jo eilen askissa Pittsburghin kaataessa Ottawan 5-3. Kolmossentterinä pelannut Bjugstad syötti Bryan Rustin kahdesta osumasta ensimmäisen.

Matt Cullenin johtaman nelosvitjan toisessa laidassa pelannut McCann jäi sen sijaan ilman tehopinnoja Pens-tulikasteessaan.Leafsille illan ottelu on b2b-peli ja kolmen ottelun kotisarjan ensimmäinen keitos. Toronto sai eilen selkäänsä Detroitilta 2-3 jatkoilla Leafs-piiskuri Mike Babcockin vieraillessa vanhalla työmaallaan, missä kahmi aiemmin sormuksia.

Auston Matthews (2+1) ja Rielly (0+3) ovat kahden pelin pisteputkessa. Viidessä viime pelissä ahneimmin on pinnoja rohmunnut kolmossentteri Nazem Kadri (4+2).

Kaksi peräkkäistä voittoa ottaneelle Pittsburghille illan ottelu on sekä b2b-peli että kolmas ottelu neljässä päivässä.

Bryan Rustilla (3. 3+1=4) on kolmen sekä Phil Kesselillä (2. 1+3=4), Sidney Crosbylla (2. 1+2=3) ja Kris Letangilla (2. 1+2=3) kahden ottelut pisteputket päällä.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kahteen otteeseen ja molemmat ovat päivittäneet toisensa vierasaskeissa. Lokakuussa Penguins oli parempi 3-0 Evgeni Malkinin (2+1) ja Matt Murrayn täysosumaillassa. Marraskuussa oli Leafsin vuoro maksaa potut pottuina 5-0 Riellyn (2+0) ja Frederik Andersenin heilutellessa tahtipuikkoa.

Malkin on tänään toistamiseen ulkona kolhujen takia, mikä heikentää Penguinsin kakkosvitjaa ja erikoistilannepelaamista.

Toronto kaatoi ennen All Stars-breikkiä selvästi kotiluolassaan Capitalsin latoen tuossa ottelussa kuusi osumaa Kadrin (3+1) oltua kukkona tunkiolla.

Jos Babcock saa joukkonsa samanlaiseen lentoon kuin tuossa pelissä, Bounce Backin ottaminen on tänään enemmän kuin lähellä. Sillä on kuitenkin kolme vahvaa sentteriä, mistä ammentaa ja Pittsburgh on tänään liikaa Crosbyn onnistumisten varassa, eikä tiivis ottelutahti ole koskaan silloin hyvästä!