SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Toronto Maple Leafs – Calgary Flames: Kuinka Matthewsin poissaolo näkyy kotijoukkueen pelissä?
  • Johannes
    Romu

Toronto Maple Leafs – Calgary Flames: Kuinka Matthewsin poissaolo näkyy kotijoukkueen pelissä?

julkaistu: 29.10.2018 13:27

Toronto Maple Leafs saa vieraita lännestä, kun Calgary Flames saapuu Scotiabank Areenalle.

Toronto Maple Leafs käänsi kahden tappion jälkeen kelkkansa H2H –otteluissa Winnipeg Jetsin kustannuksella. Vaahteralehdet voittivat ensimmäisessä ottelussa Jetsin vieraskaukalossa maalein 2-4 ja kotiaskissaan maalein 3-2. Voitoista maksettiin kuitenkin kova hinta, sillä jälkimmäisessä ottelussa joukkueen ykköspyssy ja pistepörssin kutonen Auston Matthews loukkaantui. Matthews sai kovan taklauksen Jetsin maalin edessä puolustuja Jacob Troubalta, sillä seurauksella, että tähtisentterin olkapää otti osumaa. Matthews on poissa Calgary –ottelusta ja jatkotoimenpiteistä ilmoitetaan myöhemmin. Matthewsin paikan ykköskentän keskellä ottaa John Tavares, ja kakkoskentän keskelle siirtyy Nazem Kadri. Toronton maalinsuulla aloittanee edellisen kotiottelun torjunut Frederik Andersen.

Calgary Flames aloittaa Torontosta kahden ottelun mittaisen vieraskiertueen. Liekkiepaidat kohtaavat B2B –otteluissa illan vastustajan Calgaryn sekä Buffalo Sabresin. Joukkue lähtee vieraspeleihin allaan kolme tappiota. Viimeisin tappio tuli kotiaskissa hallitsevalle mestarille Washington Capitalsille rangaistuslaukauksien jälkeen 3-4 (rl). Liekkipaidat pääsevät vieraskiertueelle ilman loukkaantumishuolia, ja maalinsuulla aloittaa Mike Smith.

Eri konferenssin välinen ottelu asettaa omat haasteensa, mutta on sanomattakin selvää, että Matthewsin poissaolo näkyy Toronton pelissä, varsinkin ylivoimapelissä. Calgary Flamesin oletetaan lähtevän puolustuksen kautta otteluun, jos päävalmentaja Bill Peters on yhtään ottanut opikseen edellisistä otteluista. Joukkueiden keskinäiset ottelut ovat myös olleet vähämaalisia siinä mielessä, että viidestä viime ottelusta on kertaalleen ylitetty kuuden maalin rajapyykki. Liekkipaidat ovat pelanneet huomattavasti tiivimmin viisikkona vieraskentällä kuin kotona, voittaen viidestä viimeisestä vierasottelustaan kolme.