SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Torino – Juventus: Kauden ensimmäinen Derby della Mole!
  • Toimitus

Torino – Juventus: Kauden ensimmäinen Derby della Mole!

julkaistu: 02.11.2019 16:30

Tämän kauden ensimmäinen Derby della Mole pelataan Stadio Olimpico Grande Torinolla, missä luonnollisesti Torino isännöi Juventusta.

Serie A:ssa tällä hetkellä 13.ntena olevaa Torinoa suosii tänään varmasti se, että sarjakärki Juventuksella on varmasti ajatukset osittain jo ensi viikon Mestarien liigan neljännen kierroksen ottelussa, missä se saa vastaansa Lokomotiv Moskovan keskiviikkona Venäjän pääkaupungissa.

Viime keskiviikon arkikierroksella saapasmaassa Torino jäi Lazion jalkoihin 0-4 Stadio Olimpicolla ikuisessa kaupungissa.

Walter Mazzarrin suojatit putosivat kelkasta jo avausjaksolla, missä Lazio löi alkutahdit iskemällä puolen tunnin kohdalla Francesco Acerbin ja Ciro Immobilen toimesta kahdeksan minuutin sisään kassit mieheen. Toisella jaksolla Immobile onnistui vielä pilkulta ja Andrea Belotti sähläsi pallon vielä omiin tuomarin sovitellessa jo pilliä huuliensa väliin päätösvihellyksen merkiksi.

Juventus oli odotetusti vaikeuksissa Genoan kanssa omassa arkipelissään Allianz Stadiumilla, mutta selvityi lopulta kuiville tuomareiden suosiollisella avustuksella 2-1. Ratkaisu syntyi ”yllättävästi” kuuden minuutin lisäajan pelaamisen jälkeen Cristiano Ronaldon toimitettua itse kalastamansa pilkun genovalaisten verkon perukoille. Ronaldo oli hetkeä aiemmin nyyhkinyt menettämiensä pinnarahojen perään tuomarin hylättyä lusitaanin iskemän voittonyytin VAR-tarkastelun jälkeen paitsiona.

Juventus on voittanut kymmenestä edellisestä Derby della Molesta kahdeksan ja kaksi otteluista on päättynyt tasureihin. Torinon edellinen voitto on niinkin kaukaa kuin neljän ja puolen vuoden takaa tältä samaisella estradilta, jolloin se onnistui kaatamaan Vanhan rouvan niukasti 2-1.

Tänään Torino voi huoletta kuopata voitonhaaveensa ja keskittyä pitämään numerot siedettävinä. Maurizio Sarri peluuttaa todennäköisesti reservejä tänään muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ja Juventus tyytynee maltillisiin lukemiin ja pitämään oman pussinsa puhtaana, mikä lisää matalien maalilukemien todennäköisyyttä merkittävästi.