SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Torino – Inter: Säilyttääkö Nerazzurri asemansa Scudetto-junassa?
  • Toimitus

Torino – Inter: Säilyttääkö Nerazzurri asemansa Scudetto-junassa?

julkaistu: 23.11.2019 18:14

Serie A palaa maajoukkuetauolta Stadio Olimpico Grande Torinolla, missä sarjan keskikastin Torino kohtaa toisena olevan Internazionalen, joka on puun ja kuoren välissä. Milanolaisilla on tulevalla viikolla huipputärkeä UCL-ottelu edessään Prahassa. Aiemmin tänään Atalantan kaatanutta Juventusta ei liioin sovi päästää karkumatkalle Serie A:n sarjakärjessä.

Torino otti sarjajumbosta Bresciasta riemukkaan 4-0 -vierasvoiton Stadio Mario Rigamontilla, Bresciassa juuri ennen maajoukkuetaukoa, millä katkaisi kuuden ottelun voitottoman putkensa, missä otti takkiinsa neljästi ja sai tyytyä kahdesti tasureihin.

Brescia-voitto helposti varmasti tuntuvasti piiskurin Walter Mazzarrin asemaa torniolaisten peräsimessä, mihin pestiin 58-vuotias luotsi tarttui viime vuoden tammikuussa.

Torinon ykköspyssy, seitsemän osumaa tällä kaudella latonut, Azzurrin ryhmäänkin kuuluva Andrea Belotti maalasi Brescian verkkoon kaksi osumaa pilkulta. Vaihdosta toiselle jaksolle tunnin kohdalla tullut Alejandro Berenguer latoi myös kaksi nyyttiä jumbon verkkoon.

Andrea Belotti tekee maalin @3.30 Unibet

» pelaa kohdetta unibetilla

Andrea Belotti tekee maalin ja Inter voittaa @9.50 Unibet

» pelaa kohdetta unibetilla

Antonio Conten miehistö pelaa tauolta ristiriitaisissa tunnelmissa. Ensi keskiviikon Mestarien liigan alkulohkon viimeistä edellisen kierroksen ottelusta Slavia Prahan vieraana on otettava kolme pistettä, jotta milanolaisilla olisi vielä realistiset mahdollisuudet jatkopaikkaan. Muussa tapauksessa neljä ja kolme pistettä edellä olevilla Barcelonalla ja Dortmundilla on tilaisuus karata tavoittamattomiin.

Serie A:ssa kolme peräkkäistä ja neljä viidestä ottelusta voittaneella sekä yhden tasurin pelanneella Interillä on kaikesta huolimatta erinomainen tilaisuus nousta voitolla lauantain myöhäisottelussa sarjakärkeen.

Viidessä viime ottelussa Conten suojatit ovat tehneet 12 maalia, joista Romelu Lukaku on pistänyt uuniin peräti puolet.

Romelu Lukaku tekee maalin @2.18 Unibet

» pelaa kohdetta unibetilla

Romelu Lukaku tekee maalin ja Inter voittaa @9.50 Unibet

» pelaa kohdetta unibetilla

Missään nimessä ottelusta ei ole tulossa helppo. Inter on ottanut lukua kahdella edellisellä reissullaan Torinolta ja saalistanut viidestä edellisestä kohtaamisesta vain kolme tasuria.

Vaikka tämänkautinen Inter on aivan eri joukkue kuin yksikään noista aiemmista permanenteista, tauonjälkeinen peli on erittäin hankalaa voittaa erityisesti vieraissa.