SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Topias “Topson” Taavitsainen tekee paluun
  • Juuso
    Syngelmä

Topias “Topson” Taavitsainen tekee paluun

julkaistu: 04.08.2022 16:04

AFKGamingin uutisen mukaan kahdeksan kuukautta sivussa ollut suomalainen Dota 2 -ammattilainen, Topias “Topson” Taavitsainen, on tekemässä paluuta pelikentille.

Kaksinkertainen The International -mestari etsii nyt uutta joukkuetta, jonka kanssa pelata tulevalla The International 11 -turnauksessa. Ennen taukoaan Topson edusti OG:ta.

– Olen miettinyt nyt parin kuukauden ajan palaavani takaisin, Topson sanoo.

Alun perin Topson aikoi tehdä paluun The International 11:n jälkeen, jotta olisi päässyt aloittamaan uuden kauden myötä mahdollisimman puhtaalta pöydältä. Entisen joukkueen menestyminen Tukholmassa sai kuitenkin aikaistamaan paluuaikeita.

– Kun katsoin OG:n nuorta kokoonpanoa voittamassa ESL One Tukholman majorin, halusin palata niin pian kuin mahdollista. Etsin uutta joukkuetta Euroopasta, koska se on kilpailullisin alue, Topson sanoo.

OG saa Topsonilta paljon kiitosta ja hän kertoo organisaation olevan aina hänen kotinsa.

Perhe on tuonut Topsonin uralle lisää nälkää ja motivaatiota. Hänen mukaansa motivaation löytäminen kahden The International -mestaruuden jälkeen oli vaikeaa.

– Kahden mestaruuden jälkeen mietin, että mitä tekisin seuraavaksi. Ajatus omasta perheestäni kannustamassa minua turnauksissa on antanut minulle paljon uutta motivaatiota, Topson kertoo.

Lähde: AFKGaming | Kuva: Valve