SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Topias “Topson” Taavitsainen jättää suurturnauksen väliin perheenlisäyksen vuoksi
  • Niko
    Nikkilä

Topias “Topson” Taavitsainen jättää suurturnauksen väliin perheenlisäyksen vuoksi

julkaistu: 24.09.2020 16:30

Suomalainen Dota 2 -legenda Topias “Topson” Taavitsainen ilmoitti äskettäin yhdessä vaimonsa Mawarin kanssa ilouutisestä; näiden tyttären, Riina Azalea Taavitsaisen syntymästä. Synnytys oli kaikin puolin onnistunut ja Taavitsainen kertoi olevansa onnensa kukkuloilla:

Kuten odottaa saattaa, perheenlisäyksellä on vaikutusta myös Taavitsaisen työaikatauluun. Tämän organisaatio OG ilmoitti eilen, että Taavitsainen tulee ottamaan pelitaukoa viettääkseen aikaa tyttärensä ja vaimonsa kanssa. Tauon kerrotaan kestävän vain “muutaman päivän”, mutta se tarkoittaa, ettei Taavitsainen ota osaa tällä viikolla pelattavaan OGA Dota PIT -turnaukseen. Suomalaistähden tilalla tulee pelaamaan joukkueen valmentaja, Titouan “Sockshka” Merloz.

Dota PIT -turnaus alkoi eilen ja kestää lauantaihin 26.9. asti. Turnauksen palkintopotti on 170 000 dollaria, josta voittaja kuittaa noin 71 000 dollaria. OG:n lisäksi turnaukseen ottavat osaa Lasse “MATUMBAMAN” Urpalaisen joukkue Team Secret, Team Liquid, Alliance, Team Nigma, VP. Prodigy, Natus Vincere ja 5men.

Lisätietoa turnauksesta ja sen aikataulusta voit lukea täältä.

Lähde: Topias Taavitsainen, Dotesports, OG Kuvalähde: VALVE

Luetuimmat nyt