SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tokio, Venetsia, Bermudan kolmio – Valorantin karttapaikat sijaitsevat ympäri Maapalloa
  • Saara
    R

Tokio, Venetsia, Bermudan kolmio – Valorantin karttapaikat sijaitsevat ympäri Maapalloa

julkaistu: 12.05.2022 14:32

Vaikka Valorant on silkkaa fantasiaa, jossa agenteilla on yliluonnollisia kykyjä ja teknologia futuristista, se sijoittuu omalle Maapallollemme. Pelikartat ovat pisteitä maailmankartalta ja tunnistettavissa todellisuuden suurkaupungeiksi.

Kartan latausnäytössä lukee koordinaatti, joka paljastaa, sijaitsevatko pelikulissit Japanissa, Italiassa vai kenties Jäämeren syrjäisillä saarilla. Säästyäksesi hakukoneeseen naputtelun vaivalta seuraavaksi lista Valorantin kartoista ja vastaavista kohteista Telluksella.

Ascent – Venetsia, Italia 45°26’BF” N 12°20’Q” E 

Valorantin agenteista kukaan ei ole italialainen, joten Ascentissa kotikenttäetu puuttuu kaikilta. Sieltä löytyy harjoitusalue.

Split – Tokio, Japani 35°41’CD” N 139°41’WX” E

Toinen maailmankuulu metropoli pelissä on Tokio. Split on ollut mukana betaversiosta lähtien, ja muodostunut niin ammattilaisten kuin sunnuntaipelaajienkin lempparikartaksi. Se sisältää vähiten kikkailua, ja oli pitkään ainoa, jossa oli mahdollista kiivetä katoille köysien varassa.

Haven – Thimphu, Bhutan 27°28’A” N 89°38’WZ” E

Intian ja Kiinan syleilystä löytyy pieni, mystisenpuoleinen Bhutan. Valorantissa sen pääkaupunkiin sijoittuu Haven, tuo kikkailevampi kartta. Havenissa on peräti kolme pommituspaikkaa.

Bind – Rabat, Marokko 34°2’A” N 6°51’Z” W

Neljäs ja viimeinen betavaiheen sarastuksesta lähtien säilynyt kartta on marokkolaisen agentti Cypherin koti. Bindin erikoisominaisuus ovat paikoittaiset teleportit, joilla matka kartan päädystä toiseen käy leikiten. Harmi vain, että ne ovat kovin äänekkäitä ja täten paljastavat aikeet helposti vastustajille.

Icebox – Bennett Island, Venäjä 76°44’A” N 149°30’Z” E

Jäälaatikoksi nimetty kartta löytyy piskuiselta venäläissaarelta Pohjoiselta jäämereltä Napapiirin pohjoispuolelta. Kartta tarjoaa haasteita B-pommipaikassa, jossa on puolustauduttava köysiratojen ja rakennustelineiden kautta korkealta hyökkääviä vihuja vastaan.

Breeze – Bahama 26°11’AG” N 71°10’WY” W

Aluksi Breezen sijainti oli epävelvä, koska koordinaatit puuttuivat. Sitten paljastui, että se sijaitseekin Bermudan kolmiossa, alueella jossa lentokoneet ja laivat legendojen mukaan katoavat selittämättömästi. Kolmion muodostavat Bermuda, Floridan eteläkärki ja Puerto Rico. Siellä jossain on Breeze.

Fracture – Santa Fe, USA 35°48’BI” N 106°08’YQ” W

Valorantin uusin kartta löytyy Yhdysvalloista. Fracture on donitsinmallinen kartta, jossa pommipaikat löytyvät vastakkaisista päistä, joita yhdistää silta. Puolustajat aloittavat keskiosasta, kun taas hyökkääjät lähtevät liikkeelle pitkin risteäviä köysiratoja, joten he voivat tavallista helpommin päästä niskan päälle taistossa valloittamalla reunat.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Riot Games / Google maps