SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
TOIMITTAJA LYTTÄÄ FAZEN: “CS:GO-JOUKKUE ON TÄYSI FLOPPI”
  • Juuso
    Syngelmä

TOIMITTAJA LYTTÄÄ FAZEN: “CS:GO-JOUKKUE ON TÄYSI FLOPPI”

julkaistu: 05.05.2021 14:00

Brittiläinen esports-toimittaja Richard Lewis puhuu YouTube-kanavallaan nykyisestä Faze Clanin Counter-Strike -joukkueesta.

Hänen mukaansa Faze Clan on jo täysi floppi.

Faze kiinnitti entisen Liquid-tähden tammikuun lopulla, kun Russel “Twistzz” Van Dulken siirtyi kansainväliseen joukkueeseen.

Tämän jälkeen Faze kiinni tanskalaiskapteeni Finn “karrigan” Andersenin, kun hän palasi Fazeen Mousesportsista kuluneen vuoden helmikuussa.

Aiemmin “karrigan” pääsi Fazen kanssa major-finaaliin Bostonissa 2018, jolloin joukkue hävisi finaaliin Cloud9-joukkueelle.

Näiden kiinnitysten jälkeen monet pelaajat, katsojat ja kommentaattorit (Lewis mukaan lukien ajattelivat Fazen nousevan takaisin maailman kärkeen.

Tulokset ovat kuitenkin jääneet heikoiksi.

Esimerkiksi Dreamhack Masters Spring 2021 -turnauksessa Faze jäi sijoille 13—16.

“karrigan” on sanonut, että hänen ollessaan Mousesportsin kapteeni, joukkue ei aluksi pärjännyt. Lopulta kuitenkin joukkueen kärsivällisyys palkittiin, kun joukkue kohosi parhaimmillaan maailmanlistan sijalle 8.

“karrigan” on myös kertonut, että hänen ja Fazen tavoitteet ovat marraskuun major-turnauksessa.

“Minulla on oma tapani johtaa joukkuetta. Näen asiat pidemmällä aikavälillä. Ensimmäiset 1—3 kuukautta käytän joukkueeseen tutustumiseen. Keskustelen muiden pelaajien kanssa, jotta saan selville heidän mentaliteettinsa sekä mieluisat ja toimivat roolitukset. Kuukaudet 3—9 ovat tärkeitä. Silloin täytyy voittaa yksi tai kaksi kovatasoista turnausta. Kuukausina 9—12 haluan saavuttaa joukkueen huipun. Niin minä näen asiat ja niin minä haluan työskennellä. Tärkeintä on kehittyä joka päivä.”

“karrigan” uskoo Richard Lewisin videon kommentoijien tapaan, että Faze tarvitsee aikaa. Joukkueen tavoitteet ovat puolen vuoden päässä, joten flopista ei monen mielestä voida vielä puhua.

Lähde: Dexerto

Kuva: Faze

Tuoreimmat uutiset: