SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
“Tilanne vain pahenee” – Jalkapallojoukkue Barcelonan Valorant-joukkueen valmentaja ei ole saanut palkkaa kuukausiin
  • Saara
    R

“Tilanne vain pahenee” – Jalkapallojoukkue Barcelonan Valorant-joukkueen valmentaja ei ole saanut palkkaa kuukausiin

julkaistu: 06.03.2024 16:15

Jalkapalloseura FC Barcelonaa syytetään siitä, ettei se ole maksanut Valorant -valmentajalleen palkkaa.

FC Barcelona hyppäsi kilpa-Valorantin kelkkaan kuluvan kauden alussa nimellä Barça eSports . Joukkue kilpailee Valorant Challengers Leaguessa Espanjassa. Tiimin toplanerina häärää suomalainen Matti ” WhiteKnight ” Sormunen.

Jalkapalloseura julkisti Barça Games -ideansa marraskuussa. Joukkue pantiin pystyyn yhteistyössä Mas Ros Median ja FireSPORTS:n kanssa, jotta faneille olisi tarjolla uusi alusta seurata suoratoistosisältöä. Urheiluyhtiöllä on jo aiempaa kokemusta League of Legends -joukkueesta sekä e-jalkapallosta.

Pelaajahankintojen aiheuttamat velat sekä epäonnistumiset korkeimmalla pelitasolla ovat kasanneet FC Barcelonan taloudellista taakkaa viime vuosina. Vaikuttaa siltä, ​​että säästökohteeksi on nyt joutunut e-urheiluvalmentajan palkka.

Barça eSportsin Valorant-valmentaja Lucas ” LRojo ” Rojo syyttää organisaatiota palkanmaksun laiminlyönnistä. LRojo on kilpapeliskenen veteraani, joka on aiemmin koutsannut Fortnitea ja LoL:a.

– Tilanne vain pahenee ja tänään tuli raja vastaan. Teoriassa tänään olisi kuukauden viimeinen maksuikkuna, he tekevät yleensä siirrot kuun 15. päivänä ja kuun viimeisellä viikolla, kuten kaikki suuret yritykset. Helmikuun 29. päivään mennessä en ole saanut vielä euroakaan FC Barcelonalta, he ovat minulle velkaa kolmen kuukauden työn, ja odotan rahoja edelleen”, LRojo kirjoitti kuun vaihteessa Twitter-X:ssä.

Samalla hän lisäsi, ettei ole edes kuullut seurasta neljään kuukauteen, ja että on elellyt pääasiassa säästöillään.

– Kukaan ei ole kysynyt minulta näiden neljän kuukauden aikana, miten meillä menee, miten treenit sujuvat, miten joukkue edistyy, miten harjoittelemme, mitä harjoittelemme, ei mitään. Täydellinen tyhjiö, jossa on yksinäistä vailla seuran tukea, samalla kun pitää kestää ihan epäreilua tilannetta, jota en voi ratkaista, koska se ei riipu minusta.

Barça eSportsin Instagram-tilillä ei ole julkaistu juuri mitään tammikuisten alkujulkistusten jälkeen.

Joukkueen pelaajat eivät ole kommentoineet valkun syytöksiä eivätkä toisaalta syyttäneet Barcelonaa omien palkkojensa laiminlyönnistä. Organisaatiokin on ollut hiljaa. Valorant-joukkue on tällä hetkellä Challengersin runkosarjassa, ja sillä on vielä neljä ottelua jäljellä.

Lähde: Dexerto Kansikuva: FC Barcelona Twitter