SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tiikerit – Savo Volley: Kuivausrumpuja ja savumerkkejä.
  • Toimitus

Tiikerit – Savo Volley: Kuivausrumpuja ja savumerkkejä.

julkaistu: 06.10.2018 15:19

Tänään Kokkolassa pelataan mielenkiintoinen lentopallo-ottelu kun Kokkolan Tiikerit kohtaavat Savo Volleyn. Kokkolan Tiikerit loivat menestystä aikana, jolloin kentällä hääri esimerkiksi eräs Olli-Pekka Ojansivu, joka tätänykyä edustaa Savo Volleytä ja näin ollen jo eräänlainen jännite on otteluun valmiina olemassa.

Kokkolan Tiikerit ovat uudistuneet vahvasti sitten Ojansivun ja Kermisen ajoista ja tällä hetkellä kasassa onkin nuorehko ja kohtuu nälkäinen tiikerilauma. Johtohahmojakin joukkueesta lyötyy muutamia, sillä esimerkiksi Antti Leppälä on jo nähnyt liigakenttiä sen verran, että miehestä on varmasti apua kauden edetessä. Totuus on kuitenkin se, että tasoltaan Tiikerit ovat kaukana huippuvuosistaan.

Vierailija Savo Volleyn hakkuri Lelu Ojansivun piti tänään palata Hollihakaan, mutta tuoreimpien huhujen mukaan miehen kuivausrumpu olisi tehnyt harjoituspuvun polveen reijän ja mies olisi tänään Kuopin Kansanopiston parsinta ja savumerkkikurssilla opettelemassa reijän tilkkimistä ja samalla hankkimassa elintärkeitä savumerkinlähettämis taitoja. Iranin pojat eivät nimittäin ilmeisesti ymmärrä nykyaikaista viestintää, niin saamatta jääneitä palkkoja täytyy ilmeisesti periä savumerkkejen voimin. Voi tietysti olla, että miehen poissaoloon on joku muukin selitys, tai sitten olemme täysin väärssä.

Tulivoimaa vierailijoilta ei kuitenkaan puutu tänäänkään, nimittäin viime ottelussa nuorimies Miro Määttänen näytti, että käsi on kohtuullisen kovassa tikissä ja se kävikin kun poikamiehellä konsanaan, kun Savo Volley nuiji Vantaa Duckseja kuin parasta kaveria. Japanin lahja Savolaiselle lentopallolle libero Taichi Kawaguchi on kaksi peliä ollut kokolailla maaginen. Lisäksi kun Andrus Raadik tuntuu olevan pelipäällä ja keskitorjujaosasto toimii kuin junan vessa, niin on kotijoukkueen elämä tänään vaikeaa. Voikin olla, että Savolaiset eivät suostu tänään häviämää veiläkään ensimmäistä eräänsä.

Savo Volley -2.5 erää: @2.08

» pelaa kohdetta comeonilla

Kuitenkin vierailijat ovat hieman vajaamiehisiä ja kotijoukkue on aina ollut taisteleva ilmestymä Hollihaassa, joten päävihjeemme on