SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tiikerit-Rangers: Tärkeitä pisteitä jaossa
  • Niko
    Mikkonen

Tiikerit-Rangers: Tärkeitä pisteitä jaossa

julkaistu: 12.01.2019 14:12

Tikkurilassa on tänään tiukat paikat, kun vieraaksi saapuu Kirkkonummen Rangers. Täksi kaudeksi Divariin noussut joukkue jakaa sarjankärkipaikan pelin vähemmän pelanneena Loviisan Torin ja FBC Turun kanssa.

Tiikerit majailevat sarjataululossa tällä hetkellä sijalla 10 ja kaikki putoamiskarsinnoista playoffeihin on mahdollista.

Tikkerit eivät ole vielä julkaisseet kokoonpanoaan, mutta edellisistä peleistä on uupunut joukkueen nuori tähti, vuonna 2001 syntynyt Joakim Lund. Lund on iso pala Tiikerien peliä, ja kaikkein konkreettisimmin siitä kertoo 2,66 tehopisteen tahti ottelua kohden.

Vain yksi Tiikereiden otteluista on päättynyt yli kolmen maalin erolla koko kauden aikana. Tämä kertoo omiaan joukkueen yllätyspotentiaalista kärkijoukkueita vastaan. Kuten myös viime viikonloppuinen vierasvoitto Merikoskesta, jossa Tiikerit latoivat viimeiseen erän lukemiksi 2-6 ja veivät ottelun nimiinsä luvuin 7-10.

Rangers on julkaissut kokoonpanonsa ja heillä on käytössään kaikki tärkeimmät pelaajat. Mukana on viime viikonloppuna Rangers-debyyttinsä tehnyt Oilersista siirtynyt Kristian Lamminen, joka oli ratkaisemassa omakätisesti erittäin tärkeää päänahkaa turkulaisista.

Tasoero on selkeä, vaikka Lund tekisikin paluun kentälle. Ottelusta on silti turha odottaa murskajaisia.