SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tietokoneiden oheislaitteita valmistava CHERRY ostaa  Xtrfy:n
  • Toimitus

Tietokoneiden oheislaitteita valmistava CHERRY ostaa Xtrfy:n

julkaistu: 14.12.2022 19:00

Kaksi pelialan tunnettua brändiä yhdistyvät, kun CHERRY ilmoitti tällä viikolla ostavansa Xtrfy:n. CHERRY on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka valmistaa tietokoneiden oheislaitteita ja Xtrfy on ruotsalaisen brändi, joka tekee erityisesti videopelaamiseen suunniteltuja hiiriä, näppäimistöjä ja kuulokkeita.

Xtrfy on Pelaajatcomin kumppani, ja kohderyhmänä firmalla on niin ammattilais- kuin kasuaalipelaajat. Yrityksestä on lyhyessä ajassa tullut yksi esports- ja pelimaailman tunnetuimmista nimistä, ja esimerkiksi viime CS:GO-majoreiden finaalissa suuri osa pelaajista käytti heidän laitteitaan.

CHERRYn julkaiseman tiedotteen mukaan yrityksien yhdistyminen vahvistaa entisestään molempien osapuolien asemaa pelimarkkinoilla.

“Toivotamme koko Xtrfy-tiimin tervetulleeksi maailmanlaajuiseen CHERRY-perheeseemme ja odotamme innolla, että saamme työskennellä yhdessä tehdäksemme yhteisestä innovatiivisten, korkealaatuisten pelilaitteiden tarjonnasta houkuttelevamman kuin koskaan”, kommentoi Cherry SE:n toimitusjohtaja Rolf Unterberger.

Xtrfyn teknologiajohtaja Erik Jensen onmyös  innoissaan tulevasta tuotekehityksestä:

”Xtrfylla työskentelemme uuden sukupolven e-urheiluvälineiden luomiseksi, ja meillä on uskomattoman paljon ideoita ja ajatuksia uusista tuotteista. CHERRYn tiimiin liittyminen tuo uusia mahdollisuuksia niin innovaation kuin tuotannonkin kannalta, ja olen todella innoissani tulevasta tuotevalikoimastamme.”

Cherryn toiminnallinen pääkonttori on Auerbachissa Saksan Ylä-Pfalzin alueella, ja se työllistää yli 500 henkilöä eri tuotanto- ja myyntipaikoissaan.

Pelaajatcomin lähettämän BLAST Premier World Final turnauksen ajan voit ostaa langattoman huippupelihiiri Xtrfy M8:n ja saada kaupan päälle Pelaajatcomin hermeettisen hiirimaton tästä linkistä. Saat lisäksi alennusta kaikista Xtrfy-tuotteista -10%, kun käytät koodia Pelaajatcom10.