SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Thomas Fabbiano – Reilly Opelka: Yllättävän tasainen vääntö luvassa
  • Toimitus

Thomas Fabbiano – Reilly Opelka: Yllättävän tasainen vääntö luvassa

julkaistu: 15.01.2019 18:43

Aussie Openin toisella kierroksella nähdään ihan mielenkiintoinen vääntö. Reilly Opelka lopetti kautensa vakuuttavalla suorittamisella Challenger-tason turnauksissa. Tämä kausi alkoi tappiolla Polmansille Brisbanessa, mutta Sydneyssä tuli kolme voittoa Andjuaria, Danielia ja Ramosia vastaan. Turnaus päättyi lopulta De Minauria vastaan, joka voitti turnauksen.

Myös Fabbiano pelasi hyvän loppuvuoden kovilla alustoilla Aasiassa loppuvuodesta. Opelka pelasi kuitenkin noin 2,5 viikkoa pidemmän kauden loppuvuodesta.

Molemmat voittivat turnauksen ensimmäisen ottelunsa lukemin 3-1, mutta Opelka otti selkeästi kovemman voiton. Opelka kaatoi toisen syöttökoneen ja maanmiehensä John Isnerin. Ottelussa nähtiin peräti 87 ässää ja näistä Opelkan olivat 40 kappaletta. Ottelussa jokainen peli tiebreakiin, mutta näiden kahden välillä se ei ollut minkäänlainen yllätys. Ottelussa nähtiin vain viisi murtopalloa, joista molemmat mursi kerran.

Fabbiano ei ole mikään ässäkone ja on kovin vaikea uskoa miehen murtavan Opelkaa tuhottoman montaa kertaa tässä ottelussa. Fabbianon ensimmäinen ottelu oli todella ailahteleva ja tasaisemmin pelaava Opelka on meidän papereissa ansaitusti suosikki. Ottelun tasoitus on kovin pieni, joten käytännössä ottelussa tarvisi nähdä Opelkalta vain yksi murto koko ottelussa.