SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
The Witcher pelisarjan uusinta versiota työstetään nyt todenteolla
  • Perttu
    Leinonen

The Witcher pelisarjan uusinta versiota työstetään nyt todenteolla

julkaistu: 03.12.2023 12:01

Pelinkehittäjä CD Projekt tunnetaan parhaiten vuonna 2015 julkaistusta The Witcher 3:Wild Hunt -pelistä, joka nousi valtaisaan suosioon. Nyt CD Projektin kerrotaan siirtäneen lähes puolet työntekijöistään työstämään uutta The Witcher 4 -peliä.

The Witcher 3:Wild Hunt -peli on pysynyt näihin päiviin asti suosittuna pitkälti sen remastered-versioiden avulla ja se on voittanut lukuisia palkintoja.

Pelinkehittäjä CD Projekt keskittyi pitkään korjaamaan Cyberpunk 2077-peliään johtuen pelin suorituskykyyn liittyvistä ongelmista ja pelissä esiintyneistä bugeista. Uusimman DLC-paketin jälkeen Cyberpunk 2077-peli on saatu takaisin raiteilleen ja pelinkehittäjä suuntaa katseensa jälleen The Witcher-pelisarjaan.

CD Projektin tuoreimmasta tulosraportista selviää, että lähes 330 yrityksen työntekijää työskentelee Witcher 4-projektin parissa. Tämä kattaa melkein 50% yrityksen työntekijöistä.

Lisäksi yrityksen toimitusjohtaja Adam Kicinski kertoi, että yritys odottaa saavansa työntekijöistään The Witcher 4-pelin pariin yli 400 pelinkehittäjää vuoden 2024 puoleen väliin mennessä. Tämä tarkoittaa sitä, että pelisarjan fanit voivat rentoutua, sillä CD Projekt tähtää vahvasti siihen, että The Witcher 4:sta tulee yrityksen seuraava suuri valloitus.

Tulevan The Witcher 4-pelin osalta on tarjolla varmasti meheviä juoruja ja paljastuksia pelisarjan faneille lähitulevaisuudessa, kun pelinkehittäjä työstää peliä suurella panostuksella.

Kuva: CD Projekt Lähde: Dexerto