SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
The International 2023 lippujen hinnat pöyristyttävät – Maksaisitko itse?
  • Perttu
    Leinonen

The International 2023 lippujen hinnat pöyristyttävät – Maksaisitko itse?

julkaistu: 23.08.2023 11:03

The International 2023 on Dota 2-pelin huipputurnaus. Vuosittain järjestettävä turnaus pelataan tänä vuonna Yhdysvalloissa Seattlessa Climate Pledge areenalla. Valve paljasti elokuun 19.päivä, että turnaus tullaan pelaamaan kahdessa osassa. Ensin on vuorossa “The road to International”-vaihe ja sitä seuraa itse päätapahtuma. Turnaus pelataan 12.10-29.10 välisenä aikana.

Turnauksen lähestyessä isoimmaksi puheenaiheeksi ovat nousseet pilviä hipovat lippujen hinnat, jotka saivat faneilta katkeran kriittisen vastaanoton. Peliyhteisöä shokeerattiin 699 dollarin hinnalla kolmen päivän lipusta. Tämän verran joutuu pulittamaan mikäli mielii katselemaan International-turnauksen finaaleita.

Yksittäisiä yhden päivän lippuja “The road to International Playoffs”-vaiheeseen saa sentään huomattavasti sopuisampaan 99 dollarin hintaan. Siitä huolimatta hinnat ovat saaneet yhteisön raapimaan päätään ja miettimään mikä sai Valven nostamaan lippujen hinnat pilviin. Taustalla voivat olla koronavuosien menetetyt lipputulot. Spekuloinnissa on ollut myös aikooko Valve muuttaa ansaintamalliaan, kuten se teki poistamalla Battle Pass-systeemin, mikä oli aiemmin tapahtuman merkittävä tulonlähde.

Oli miten oli, täytyy tapahtumaan osallistuvan venyttää lompakon nyörejään tänä vuonna kovien hintojen edessä.

Dota 2-streamaaja Janne “Gorgc” Stefanovski otti tilanteeseen käytännönläheisemmän lähestymiskulman ja muistutti seuraajiaan, että Valven päätös lippujen hinnoista tiivistyy lopulta kysyntään ja tarjontaan. Mikäli ihmiset ovat valmiita maksamaan hinnan, kova hinta on perusteltua. Mies uskoo myös, että huolimatta hurjasta hinnasta liput tullaan myymään loppuun nopeasti.

Kuva: Dota2updates Twitter Lähde: Fragster