SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Tennessee Titans – Philadelphia Eagles: Vieraiden sairastupa tyhjenee

julkaistu: 30.09.2018 15:40

Eagles saa hyviä uutisia, kun se saa RB Jay Ajayin ja WR Alshon Jefferyn takaisin. Jefferyn pelaaminen ei ole vielä varmaa, sillä hän on tällä viikolla kärsinyt hieman sairaudesta. Hän on kuitenkin vapautettu sairaslistalta leikkauksen jäljiltä. Saattaa olla kuitenkin että Jeffery nähdään vasta pelissä seuraavassa pelissä. Eagles sai viime viikolla takaisin QB Carson Wentzin ja joukkue nappasi kauden toisen voittonsa.

Nyt vastassa on Titans, jonka alkukausi on vahvasti loukkaantumisten sävyttämä. Injury Reservessä on nyt jo kymmenen pelaajaa ja ainakin T Dennis Kelly on sivussa sairauden takia. QB Mariotan kyynärpää on ilmeisesti kunnossa ja hän aloittanee tänään. Loukkaantumsien aikana pelinrakentajan tonttia täyttänyt Blaine Gabbert kärsii aivotärähdyksetä, joten häntä tuskin kentällä nähdään.

Eaglesillakaan ei helppoa ole. Laitahyökkääjät Mike Wallace ja Mack Hollins ovat lasaretissa ja safety Rodney McLeod samoin. Myös Darren Sproles on keskushyökkääjäosastolta poissa, mutta Ajayin palaaminen helpottaa tilannetta. Corey Clement tulee pelaamaan Sprolesin roolissa palauttajana.

Titans on loukkaantumisista huolimatta onnistunut alkukaudesta. Se onnistui nappaamaan voitot Txansista ja Jaguarsista. Nyt kuitenkin vastassa on pahempi vastus. Eagles ei ole takonut pisteitä totuttuun tahtiin, mutta kone on lähdössä vasta käyntiin. Super Bowl-voittajat ovat suoriutuneet varsinkin puolustuksessa hyvin. Ainoastaan takakentältä Darby ja Mills ovat olleet suuria kysymysmerkkejä epävarmuutensa takia. Nyt kuitenkaan ei ole vastassa joukkue, joka omaisi suuren uhan pitkiin peleihin, joten se helpottaa puolustuksen työksentelyä.

Tässä on se illan potentiaalinen peli, joka voi revetä todella suurelle piste-erolle. Eaglesin potentiaali on tällä kaudella vielä mittaamatta ja Titansin loukkaantumistilanne on huolettava. Vain hieman yli potkumaalin tasoitus tarjoaa kovinkin maukasta kerrointa illan otteluun.