SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Team Secret-Evil Geniuses: Viisumiongelmia
  • Niko
    Mikkonen

Team Secret-Evil Geniuses: Viisumiongelmia

julkaistu: 20.10.2018 23:30

ESL One Hamburgin lohkovaihe alkaa Secretin ja EG:n välisellä taistolla. Kyseessä on siis bo2.

Tiimit lähtevät otteluun hyvin erilaisista lähtökohdista. EG ei tehnyt rosterimuutoksia The Internationalin jälkeen, kun Secret puolestaan luopui sekä Acesta, että Fatasta. Heitä korvaamaan saapuivat puolalainen carry Nisha ja OpTicissa pelannut Zai offlanelle.

Odotukset Secretiä kohtaan ovat olleet korkealla ja toistaiseksi huutoon on vastattu. Kuala Lumpur Majorin karsinnoista Secret oli lähes näytöstyyliin ensimmäinen Euroopasta jatkoon selvinnyt tiimi. Tämän jälkeen Secret kävi voittamassa PVP Esports Championshipin Singaporessa. Ainoat pelitappiot tulivat Fnaticille (0-1 lohkossa ja 3-2 finaalissa) ja esimerkiksi PSG.LGD ei tarjonnut juuri vastusta ottelun päätyttyä 2-0. Pelit kestivät yhteensä 39min 9s. Secretin peli on ollut hyvää ja onkin yksi ennakkosuosikeista turnaukseen lähdettäessä.

EG puolestaan ei ole pelannut muita virallisia otteluita kuin Kuala Lumpur Majorin karsinnat. Näistä EG meni helpohkosti ensimmäisenä läpi. Edellisestä ottelusta tulee siis kuluneeksi 31 päivää ja täten kovin kovin suurta datamäärää ei ole heistä saatavilla.

SumaiL (EG:n midi) ei kuitenkaan pääse turnaukseen osallistumaan myöhässä tulleen viisumin vuoksi. OpTicista tuttu sekä nykyisin Pain X:ssä pelaava CCnC tulee korvaajaksi. SumaiLia voi pitää ylimielisenä kakarana, kuten allekirjoittanutkin tekee. Pelata hän kuitenkin osaa. Ja hyvin osaakin. CCnC ei ole aivan yhtä taitava ja heidän pelityyleissään on eroja. Nähtäväksi jääkin, miten EG kykenee sopeutumaan näin lyhyellä varoitusajalla tilanteeseen.

Ennen rosterimuutosta ei kertoimissa olisi ollut pelattavaa ja suurinpiirteinen tasabooki oli täysin ansaittu. Kaikki bookerit eivät kuitenkaan ole vielä reagoineet SumaiLin poisjääntiin, mikä tekee Secretistä suosikin.